DIY soveværelse i en hems

December 16

Bor i en loft kan virkelig befriende som manglen på partitionering vægge kan gøre du føler at du er omgivet af åbne rum. Dog kan der være en periode med tilpasning samt. For eksempel, bliver du nødt til at komme ind i vane, hvis ikke du allerede, for at gøre din seng hver dag, da alle besøgende kan tydeligt se den plads, hvor du sover. Men, hvis du ikke kan vænne sig til at have din seng ud i åbne, kan du oprette et improviseret soveværelse, ved hjælp af stil og opfindsomhed.

Instruktioner

•Walk omkring dit loft, og vælg et hjørne til din seng for at gå. Ideelt set bør det være en enden af loft fra kommunale områder som det rum, hvor fjernsynet er eller køkkenområdet.

•Skub langsomt over sengen til at hjørne. Det er vigtigt at placere din seng i et hjørne, som de to omgivende vægge giver dig to ud af de fire vægge, som du har brug for din interimistiske sovende kvartaler.

•Measure siden af sengen, der vender ud mod resten af beboelsesrum. Foran siden af sengen, placere en stor reol, der er mindst 6 fod høj og bred nok til at blokere de fleste af udsigt over sengen. Hylderne i reolen skal vende mod resten af loftet, ikke mod sengen. Gemme dine bøger, tingeltangel og dekorative elementer på hylderne.

•Sæt en dekorativ skærm foran de resterende udsat side af sengen. Hvis denne side ikke er står over for resten af loftet, kan du springe dette trin. Men hvis du virkelig ønsker at føle, at du har en ordentlig soveværelse, bruge skærmen for at skabe en følelse af lukningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com