DIY spær

April 7

De fleste moderne huse er bygget med præfabrikerede tag spær, der er billige og meget nemmere at installere end konventionelle spær. Men, nogle huse og mange staldene, skure, garager og andre bygninger stadig bruge spær, der er skåret på støbestedet. Spær kan give flere indvendige rum i en kvist eller lignende området over en garage gulv. Nogle typer af boligbyggeri, såsom træ indramning, fungerer bedst med spær. Spær skære er ikke en tabt kunst--alle projekt kræver en framer square.

Instruktioner

•Measure bredde og længde af bygningen for at være overdækket med et målebånd. Bredden bliver span af spær; halvdelen af afstanden bliver run, plads hvert spær skal dække. Længden vil bestemme antallet af spær behov. Divider længden af 24, fordi de fleste spær er fordelt 24 inches fra hinanden, at få dette nummer.

•Decide på en pitch, den vinkel, hvor siderne af taget vil hældning. Figur pitch i inches per fod af anledning--4/12 tag, for eksempel, vil gå op 4 inches i hver foden af run, mens en 6/12 vil stige 6 inches per fod. Banen er designerens præference, påvirket af mængden af sne og lignende faktorer; tung sne områder vil bruge stejlere pladser. Stejlere pladser også give flere indvendige rum.

•Klippe et mønster spær først i ethvert tag framing, ved hjælp af en framer square. Pladsen har en tynd side, tungen og en fed side, blade, med inches mærket på begge kanter. Finde en 5/12 spær, eksempelvis ved at lægge 5-tommer-mærket på tungen og 12-tommer-mærket på blade på toppen af en 2 x 4 tommer bord, med hæl eller punkt i pladsen i bunden af brættet. At måling vil vise dig vinklen til toppen eller plumb skåret af spær, den kant, der vil passe mod en højderyg bord på toppen af taget.

•Figure længden af spær ved hjælp af tabellen på vingen viser "længden af fælles spær per fod køre." Se under varemærket 5-tommer; det vil vise 13, hvilket betyder en spær skal være 13 inches lang til hver fod af run. Multiplicer drives af 13 at få længde; for en 12-fods køre (som ville dække halvdelen af en 24-fods lang bygning), er lig med 156 inches.

•Measure 156 inches ned mønster spær og markere 1-tommer dybt ind i bunden af brættet. Tegne en diagonal linje fra toppen af dette varemærke til bunden af spær 4 inches fra mark. Denne konfiguration vil skabe en trekant, kaldes en fugl mund, som når skåret ud vil gøre et hak på spær til at passe i top cap bestyrelsen for væggen.

•Tilføj mængden af overhæng ønskede for en eave på bygningen til bunden af fuglens munden. For en 12-tommer udhæng, der vil gøre den samlede spær længde 172 inches--156 plus 4-tommer fuglens munden plus 12-tommer overhæng. Skære spær at længde; generelt vil den nederste snit være den samme vinkel som den øverste snit, men med den vinkel, tilbageføres. Gå tilbage til plumb skåret og tage en anden tommer at give mulighed for en 2-tommer ridge bord hvor spær på begge sider mødes. Testen passer spær. Skære alle andre, at dette mønster.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com