DIY spejlet skrivebord

February 12

Spejlet møbler er smukke, men ofte for dyrt for den gennemsnitlige køber. Spejle dække hele stykket og reflektere lys og farver i rummet. At gøre spejlet møbler kan virke kompliceret, men hvis du starter med noget simpelt, det er ikke så skræmmende. Mens det er muligt at bygge et spejlet skrivebord fra bunden, genanvendelse en gammel skrivebord er billigere og giver nyt liv til et gammelt stykke.

Skrivebord

Gennemsøge Genbrugsbutikker eller Søg online brugte skriveborde til at vende i spejlet skønheder. Vælg et skrivebord, der har en rektangulær top og ben lavet af fladskærme. Mange simple skriveborde har fladskærme til siderne og bagsiden af skrivebordet. Skære spejlene til rektangulære figurer er lettere end afrundede kanter eller skære tynde stykker til at dække enkelte ben. Det er muligt, det er også arbejde intensivt og kræver nedskæringer, der er mere præcise. Det gør ikke noget hvis skrivebordet har maling på bænken eller små huller da spejlet dækker alle pletter. Vælg et skrivebord, der er træ eller metal, fordi spejlet overholder enten.

Spejl

Køb spejl glas fra en lokal glas selskab og de vil skære det til dine specifikke mål. Måle længden og bredden af toppen af bordet og hver side. Noter måleresultaterne og give dem til cutter i butikken. Sørg for at købe plader store nok til skrivebordet. Skære glasset er mulig, men limning mere end ét ark til toppen af skrivebordet ser forfærdeligt.

Skæring

Brug et glas cutter til at skære spejlet til den krævede størrelse for hver side af skrivebordet. Brug et målebånd til at måle spejl til den korrekte længde og bredde. Score spejl langs linealen ved hjælp af glas cutter. Sørg for at score en lige linje. Fastgør det ekstra spejl fra ved hjælp af dine hænder eller placere spejlet på en tabel, så afskårne hviler på kanten af bordet og tryk ned på spejlet for at bryde det langs snittet. Skære spejl til toppen, siderne og bagsiden af skrivebordet til de rigtige størrelser.

Lim

Det tager en speciel type af lim til at vedhæfte spejlet til skrivebordet. Undgå alle formål lim, der hævder at lime alting. Vælg spejl lim, ofte kaldes spejlet mastiks, som kommer i et caulking rør. Spejl mastic er lavet specielt til lime spejle på væggene, så de holder op. Ikke alle virksomheder kalder lim mastiks--nogle bruge spejlet lim eller spejl lim. Lim røret anbringes i en fugepistol og anvende lim til skrivebord i en zig-zag måde. Anvende lim på bagsiden af spejlet på samme måde. Tryk på spejl til skrivebordet og lad det tørre. Gentag for alle sider af bordet.

Tips

Gøre spejlet skuffer ved at lime spejl glas på forsiden af skuffen, forlader siderne og bund alene. Fjern skuffen håndtaget og vedhæfte et glas håndtag efter limning spejlet på plads. Drej firkantet bordben i spejlet dem ved foranstaltningen alle fire sider af benet og skære glasset til disse målinger. Klæb hver strimmel til siderne af benene. Brug injektionsmørtel hjørner hvor kanterne af spejlene mødes. Injektionsmørtel holder hjørnerne fra at være skarpe. Husk at spejle blive beskidt fra fingeraftryk. Bruge et spejl renere på skrivebordet regelmæssigt for at holde spejlet skinnende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com