DIY sprøjtemaling

April 25

Spraymaling er en omkostningsbesparende og nem måde at bringe nyt liv til møbler og Boligtilbehør. Du kan vælge fra en bred vifte af maling farver og finish, herunder blank og mat. Spraymaling er en alsidig stof--brug det på plast, metal eller træ. Vær forsigtig, når sprøjtning elementer i dit hjem, og sørg for at dække din mund og øjne.

Instruktioner

•Ansigt til et godt ventileret område, såsom en indkørsel eller garage med åben dør. Prøv at spraymaling på en dag, der ikke er blæsende.

•Forbered elementer skal males. Mange ældre møbler stykker skal slibes for at fjerne maling chips eller snavs og gøre overfladen glat. Under alle omstændigheder ren varerne, således at spraymaling vil holde sig godt. I de fleste tilfælde vil ved hjælp af vand og en mild sæbe få arbejdet gjort. Tillad dine elementer til at tørre før du anvender maling.

•Sæt ned en dråbe klud eller tarp. Brug malerens tape til at dække alle områder af dit projekt, som du ikke ønsker at få malet, såsom glas del af en billedramme.

•Shake kan af spray male med fælles landbrugspolitik stadig på. Vil du høre en klikkende lyd inde i dåsen--dette er normal og resultatet af en metal bolden inde i dåsen, der hjælper malingen bliver grundigt blandet.

•Fjern fælles landbrugspolitik fra kan og stå cirka 16 inches væk fra elementerne, der skal males. Hold dåsen omkring 12 inches fra elementerne og tryk på dysen på dåsen frigive maling. Bruge fejende bevægelser og anvende maling i tynde lag for at undgå dryp.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com