DIY stål skur

March 25

DIY stål skur

Et skur til opbevaring af haven forsyninger og græsplæne udstyr kan vare i mange år, hvis det er bygget af stål. En stål skur kan modstå virkningen af hagl, vind og storme i højere grad end skure er omfattet af stiv plast, vinyl eller aluminium. Værdifulde genstande skal opbevares i stål bygninger, da det er svært for tyvene at bryde igennem stål vægge og døre.

Opbygge fundament

Konstruere en base af beton du blande dig selv eller har leveret på en lastbil. Konstruere en ramme til basen ved at installere 2 x 6-tommer bestyrelserne for at gøre en kvadratisk eller rektangulær kasse. Sted 10-tommer indsatserne omkring ydersiden af brædder til at holde dem på plads, mens konkrete tørrer. Hvis du planlægger at køre en ridning plæneklipper ind i bygningen, tilføje metal gridwork under bunden, før du hælder beton, for at forhindre beton revner under vægten.

Oprejst Metal indramning

Opbygge rammerne for skur fra stål bånd, der kan være skruet sammen i sektioner. Bruge rustfri skruer til at holde stål tag spær og væg spær sammen. Leje eller købe en metal sav til at skære af metal strips. Placer spær og væggen studs 18 inches fra hinanden, og skråner hver side af taget på en 45 graders vinkel, som vil give nogle overhead lagerplads. Forlade en front døråbningen 12 inches bredere end din ridning plæneklipper, så du kan køre det indeni.

Installere stålplader

Køb stål i 4 x 8-fods ark eller større for at vedhæfte over rammerne. Overlap sektionerne tag og væg for at forhindre regn lækage. Caulk alle huller og sømme omhyggeligt for at sikre bygningen. For at lægge loft over rå kanter, dække udvendige hjørner og tag kanter med metalstrimler lavet til dette formål. Metalplader har meget skarpe kanter, så aldrig forlader disse udsat.

Installere døren på Tracking

En roll-up dør er et populært valg for stål skure. Men du kan oprette en lang forsiden døren ved at installere en stål dør, der glider fra venstre mod højre på sporing. Find en dør system bliver genanvendt eller købe en ny dør med sporing af nye. Forsøg ikke at bygge en dør lavet af stål fra bunden, medmindre du kan dække alle perimeterkanter med ekspertise. Bruge en træ tærskel under metal track system i bunden af døren. Træ vil give ekstra støtte, når du kører din plæneklipper inde.

Installere indre opbevaring

Før du begynder at bringe varer ind i skuret, tage tid til at konstruere træ eller metal hylder. Det er vanskeligt at gøre plads til hylder, når du begynder at pakke varer ind i skuret. Finde genvundet metal hylder eller konstruere en ramme for træhylder fra 2 x 4-tommer tømmer. Tilføj ark i ½-tommer krydsfiner danner hylder. Lægge metal spær i skuret for at holde store emner, der passer ind i loftet området. Gemme tømmer, skiis eller bygning forsyninger der.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com