DIY Steampunk lampe

June 9

DIY Steampunk lampe

Steampunk æstetiske er en kombination af science fiction lune, victorianske mode og industrielle-alder funktionalitet. Steampunk beklædning og tilbehør kombinere ofte kobber og messing elementer med futuristiske detaljer. Du kan gøre en forholdsvis simpel steampunk lampe ved hjælp af metalrør, underligt formet pærer og en swag lampe kit tilgængelig på hardware og belysning butikker.

Instruktioner

•Tilslut rør sammen til en kandelabre figur med en eller to rør flugter lodret til at holde pærer og en robust base konstrueret af vandret justeret rør til at holde lampen oprejst og stabil. Skiftevis, bruge en træ blok eller boks som din base og lim rørfittings til det ved hjælp af epoxyharpiks. Brug din fantasi til at forbinde rør nogen måde du ønsker, så længe det er fritstående og har mindst én lodret rør med en åben ende til at rumme en lys socket.

•Køre den ledning fra swag lampe kit gennem rørene så pære sokkel hviler på en af de lodrette rør åbninger og ledningen løber gennem kroppen af lampen og ud af bunden. Lodde pære sokkel til den lodrette rør åbning, ved hjælp af en loddekolbe. Gentag hele processen for så mange lettere sockets ønskede i lampen.

•Skru en 60-watt pære i hver af pære stikdåser. Vælge en usædvanlig pære med synlige spoler og filamenter forblive tro mod den steampunk æstetiske. Egern bur pærer er en god mulighed.

•Skub eller wrap kobber eller messing bredbånd over pærer til dekoration. Hvis du bruger en trætromme som din base, Bruneret skrue eller lim messing, kobber eller sølv detaljer til at gøre faux switches og accenter.

•Plug lampe ind i en stikkontakt og tænd pære sokkel switch til at aktivere lampen. For de bedste resultater, skal du tilslutte lampen i en stikkontakt, der er tilsluttet en lysdæmper for lav intensitet belysning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com