DIY sten finér på beton

February 26

DIY sten finér på beton

Natursten er dyrt og svært at installere, men sten finér er let, nem at arbejde med og overkommelige. Tilføje sten finer til beton kræver planlægning og forberedelse, men gør en fremragende DIY projekt at tilføje karakter inden for eller uden for dit hjem.

Sten finer indstillinger

Forbrugerne vil finde en bred vifte af sten finér egnet til DIY projekter. Vælg manipuleret eller ægte sten finér rådighed i paneler eller som enkelte fliser velegnet til indvendige eller udvendige applikationer. Paneler har enkelte sten finer klipper fastgjort til et underlag produkt, der giver mulighed for lettere installation og giver fugt beskyttelse på bagsiden af hver sten. Stilarter sten finér er så talrige som sten fundet i naturen.

Forberedelse

Forberedelse er nøglen til succes for ethvert DIY projekt; Dette gælder især, når du tilføjer sten finer til beton. Beton, skal uanset om det er en væg, gulv eller gangbro, være rene. Hvis betonen synes at have en meget glat overflade, brug en Radering løsning eller vinkelsliber til ru overflade, så mørtlen vil overholde til beton.

Tremme skal være knyttet til betonoverfladen, normalt ved sømning det. Tremme er en wire mesh stof, svarende til hønsenet, som vil støtte mørtel og sten. Vær sikker på at overlappe kanter og wrap tremme rundt om hjørner. Følg producentens instruktioner for installation.

Skæring stenen finer

En våd så er nødvendigt at skære virkelige sten finer paneler eller enkelte fliser. Leje, ikke køber, dyre værktøjer eller værktøjer nødvendige for kun et DIY projekt, at spare penge.

Vælg den rigtige mørtel

Vælg den rigtige mørtel for ansøgningen, til indvendig eller udvendig brug. Mørtel kan købes forblandet eller som et tørt pulver du vil blande med vand selv. Vælg en mørtel af samme farve som injektionsmørtel skal anvendes efter den sten finér er blevet installeret.

Tips

DIY sten finer vil have et professionelt udseende, hvis du betaler opmærksomhed til detaljer. Holde stenene ren under installationen. Overskydende mørtel på værktøjer og på hænderne vil jord fineren. Når mørtelen tørrer på stenen er det svært at fjerne. Opretholde lige linjer under installationen, når ved hjælp af kvadratiske eller rektangulære skåret sten finer.

Sikkerhed advarsel

Altid bære sikkerhedsbriller og følg sikkerhedsprocedurer, når skære sten finer eller den metalnet og sømning gennem beton.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com