DIY stof Faux matteret Windows

July 30

Matteret vinduer eller ruder er resultatet af syre-ætsning eller sandblæsning, tilslører opfattelse gennem glasset mens det stadig tillader lys igennem. Dette skaber et element af privatlivets fred effektiv til badeværelse vinduer, fryser windows eller skydedøre glasdøre, blandt andre. Hvis du er på udkig efter en matteret effekt på vinduer i øjeblikket på plads, kan det være ganske dyrt at få dem erstattet. Spare nogle penge og skabe en matteret effekt (stoffet mønster eller ej) selv med et par enkle elementer fra din home varer butik.

Instruktioner

•Purchase en frosting film fra dit hjem varer butik med det foretrukne stof mønster. En glasur film gælder for din windows ligesom en mærkat, stikning til ruderne. Frosting film kan du nemt vælge et ønsket mønster, uden at skulle oprette det selv. Vær forsigtig, når du anvender filmen, forkert installation kan resultere i fanget luftbobler, som vil ødelægge effekten.

•Spray ruderne med frosting spray. Frosting spray gælder ligesom spraymaling. Sørg for at tape op kanterne på ruderne med malerens tape for at undgå uheld. Brug en pensel til at anvende penselstrøg, at skabe den ønskede stof mønster. Sørg for at gøre dette i et godt ventileret område og give et par timer for spray til at tørre.

•Paint ruder direkte med acryl væg glasur. Væg glasur gælder klart og tørrer uigennemsigtig. Mens helt sikkert den mest tidskrævende måde at få en faux matteret effekt på din windows, giver akryl væg glasur dig den mest frihed med det ønskede mønster, at skabe fra penselstrøg. Sørg for at gøre dette kun i et godt ventileret område og giver masser af tid til glasur til tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com