DIY: Sump kølere

November 18

DIY: Sump kølere

Sump kølere, også kendt som Fordampere, sænke temperaturen i et lille område af så meget som 10 til 20 grader. Sump kølere fungerer bedst varme, tørre områder. Sump kølere er mindre effektive på steder med høj luftfugtighed. Cool-området er i områder med høj luftfugtighed ikke så mærkbar, fordi sump køligere bruger vand til at sænke temperaturen. Skabe flere af disse enkle sump kølere til din veranda, gårdhave eller hjem og holde cool hele sommeren.

Instruktioner

Super hurtig sump køligere

•Fyld tre 2-liters flasker fyldt med vand og skruen på hætter stram. Efterlad 2 inches af flasken tom, fordi vandet udvider som det fryser. Lægge flaskerne ind i fryseren. Lad dem fryse natten over.

•Indstil boksen fan i et rum du ønsker afkølet. Anbring et vandtæt firkantet plastikbeholder 6 inches foran blæseren.

•Sæt det frosne vand flasker i gryden et par inches fra hinanden. Slå blæseren på den ønskede hastighedsindstilling. Luften blæser gennem flasker, blæser det kølige vand fra flasker som det sweats og afkøler luften foran det.

Spand sump køligere

•Fyld tre 2-liters flasker fyldt med vand og skruen på hætter stram. Efterlad 2 inches af flasken tom, fordi vandet udvider som det fryser. Lægge flaskerne ind i fryseren. Lad dem fryse natten over.

•Draw en 8 3/4-inch cirkel i midten af spanden låget. Skåret ud cirkel ved hjælp af ark rock cutter. Bor en 1/8-inch hul 1/2 tommer fra kanten. Det er ligegyldigt hvor du placerer det så længe det er 1/2 tommer væk fra kanten af den store udskæring cirkel. Skære tre flere 1/8-inch huller, danner et kors mønster med 8 3/4-inch cirklen i midten. Disse huller fungerer som binde nedture for fan.

•Ændr drill bit til 1 1/4-inch bit. Bore et andet sæt af fire huller i spanden låget med 1 1/4-inch drill bit 1/2 tommer væk fra yderkanten af låget. Plads i hullerne ud på samme måde som du gjorde for de små huller. Disse huller lad den kølige luft slag ud af spanden.

•Sæt låget med toppen opad på en flad overflade. Placer fan med forsiden nedad på 8 3/4-inch hul. Vedhæfte fan til låget ved at skubbe zip stripsene gennem 1/8-inch huller, gå tilbage gennem det store hul og wiren på kanten af blæseren og sætte plast gennem hovedet på zip strip. Kontroller, at stripsene er trukket stramt så blæseren er stille, da det kører. Gentag denne proces på hver 1/8-inch hul. Trim off overskydende strip materiale ved hjælp af en saks.

•Sæt den frosne 2-liters flasker ned i spanden, så de står op lige i midten. Sæt låget på spanden. Stik i fan og gøre det til den ønskede indstilling. Som den frosne vand i flasker smelter, producerer flaske kold fugt på ydersiden, der fordamper. Ventilatoren tvinger den kølige luft ud 1 1/4-inch hul på toppen af låget.

•Tag blæseren og Fjern låget når isen i flaskerne smelter. Erstatte 2-liters flasker med frosne flasker. Sæt låget tilbage på, tilslutter blæseren og drive blæseren på den ønskede indstilling hastighed.

Tips & advarsler

  • Gøre din spand sump køler bærbare. Du kan bruge en 9-tommer 12-volt blæser i stedet for en elektrisk 110 volt ventilator for denne sump køligere i din bil eller bruge en bilbatteri til strømkilden.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com