DIY svævefly Rocker stolehynder

December 7

DIY svævefly Rocker stolehynder

Svævefly gyngestole giver dig alle det beroligende bevægelse af en traditionel rocker uden følelsen af lænede sig frem og tilbage. Hvis du elsker at tilbringe tid i din rocker men kan ikke fordrage ømme bunden du tilbage med efter timer på træ sæde, kan du gøre en sæde pude til at lindre smerter. Derefter kan du nyde rokkende frem og tilbage uden at alle de ubehagelige skiftende, der kommer med at sidde på en træstol.

Instruktioner

•Measure sæde for din gyngestol--du har brug for denne måling for at få en pude af en passende størrelse. Med denne måling, besøge et håndværk butik eller boligudstyr forhandler og købe en almindelig sædehynde, der passer til din rocker--da rockere er forholdsvis ensartede i størrelse, det er ikke svært. Du kan også erstatte en tyk skum pad til en faktiske pude, da det vil blive dækket ved projektets afslutning.

•Purchase flere yards af stof. Mens møbelstof er mere holdbare, er du velkommen til at bruge bomuld eller bomuld blanding stof til dette projekt. Du har brug for ca 1/2-værftet mere stof end to gange dimensionerne af din pude.

•Klippe stoffet inches så at du har to pladser, som hver er flere større end puden på hver side. Placer firkanter ene oven på hinanden, så ydersiden af stoffet ansigter i derefter pin dem sammen på tre sider. Slip pude ind i åbningen til Sørg for at det passer.

•Anvend en symaskine til at sy de to firkanter sammen langs tre sider, forlader en af dem åbne til at gøre en pudebetræk svarer til et pudebetræk. Drej stoffet indefra og ud, så syningen er skjult inde i sagen.

•Klippe to strimler af stof ud af din ekstra materiale. Hver strimmel skal være mindst 4 inches lang og 1 tommer bred. Jern dem, således at de er flade og lige derefter gøre en straight-stitch 1/4-inch fra kanten langs begge sider af hver strimmel.

•PIN midt i en af hjørnet strimler langs åbningen af din pude sag. Bruge en lille straight sting til at holde det på plads så gentage processen med de andre strip i det tilstødende hjørne.

•Sæt din pude på sædet af rocker med åbningen mod bagsiden af stolen. Forsigtigt sikkert det på plads ved at binde de to strimler omkring de lodrette lameller af stolen.

Tips & advarsler

  • Hvis din rocker allerede har en sædehynde, blot trække ud dækslet til sæde og fastsætte frisk skum pladevat. Nye Strækstoffer over puden og Hæft det på plads i bunden af sædet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com