DIY Swivel Position skærmholder

May 28

DIY Swivel Position skærmholder

Swivel-position stilling fungerer som en platform for en skærm, tv eller et andet objekt, men kan drejes let. Stykke hardware, der giver mulighed for denne bevægelse er en Lazy Susan bærende. Bygge en simpel drejefod monitor er ikke en kompliceret projekt.

Instruktioner

•Indstil to 26-tommer boards på kanten, parallel og 23 inches fra hinanden. Indstille de 23-tommer bestyrelser mellem dem vinkelret på kanten, parallel, 23 inches fra hinanden, så hjørnerne af de fire boards mødes og flugter. Udenfor dimensioner af disse fire bestyrelser vil være 26 af 26 inches. Sat et ark af krydsfiner på toppen af bestyrelserne, så kanterne af krydsfiner er flush med studienævnene. Seksten skruer gennem krydsfiner med 3-tommer skruer, skrue, så fire skruer Indtast hvert bord.

•Drej krydsfiner og bestyrelser så bestyrelserne hviler på toppen af krydsfiner. Angive en 29-tommer bord vinkelret inde i hvert hjørne og skrue fire 3-tommer skruer gennem hvert hjørne for at sikre bestyrelser. 29-tommer bestyrelser er ben til Skærmholderen.

•Drej stå oprejst og sæt Lazy Susan bærende på toppen af krydsfiner. Lejerne bør være 10 inches fra hver kant i krydsfiner. Tegne en cirkel gennem hver skrue hul på krydsfiner, at holde lejerne i den målte holdning. Flytte lejet ud af krydsfiner og bore et 1/8-inch hul gennem hver af de cirkler trukket.

•Brug stykke krydsfiner, der ikke er knyttet til stativ, sat kuglelejet, så det er 10 inches fra hver kant i krydsfiner. Skrue pejlingen til krydsfiner med 1/2-inch skruer.

•Anbring lejet og krydsfiner over de huller, der blev boret stå øverst. Juster hullerne på lejet med huller i den stå krydsfiner sektion. Indsæt en bolt gennem bunden af stativet og i trådene på lejet, ved hjælp af den hardware, der er fastsat. Det øverste stykke krydsfiner bør nu være i stand til at rotere 360 grader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com