DIY tag spær hjem isolering Installation

September 2

Isolering er noget vi alle har i vores hjem, men sandsynligvis ikke tror meget meget om, indtil vi får disse høje vinter varmeregningen. Mens du kan være tilbageholdende med at bruge penge på noget så banalt som isolering, overveje dette: I gennemsnit er tilføjet isolering betaler sig i mindre end 10 år. Hvis det gøres ordentligt, i en under-isolerede kvist, besparelser fra tag spær hjem isolering installation skal dukke op på din næste varmeregning og i fem til 10 år, vil faktisk spare dig penge.

R og K-værdier

Vælg den rigtige isolering for dig. Dette omfatter, at vide, om du har brug for står eller ikke-faced og forstående R og K værdier. Tjek dit loft. Hvis du allerede har mindst et lag af isolering--som du sandsynligvis gøre-- så købe en ikke-faced isolering. Plast facaden er et fugt barriere, der skal være ansigt ned mod dit loft. Tilføje en anden fugt barriere på toppen fælder fugt inde i isoleringen, reducere effektiviteten.

Læs etiketten. Det vil liste en række specifikationer herunder R-værdien. En høj R-værdien er god, og jo højere jo bedre. R-værdien er modstand isolering skal tillade temperaturforandringer. Du vil have mere af dette.

Check for K-værdien, som er måling af hvor hurtigt varme strømme gennem isolering. Lavere K værdi jo bedre. Den bedste kombination af disse faktorer i en let tilgængelig, let at bruge produkt er glasfiber isolering.

Køb den bedste isolering dit budget tillader. Knappe her betyder højere varmeudgifter senere. Måle dit loft og købe nok til at dække den samlede firkantede optagelser af gulv og loft områder.

Installation isolering

Bruge passende beskyttelsesbeklædning, når du arbejder med glasfiber isolering. De bittesmå fibre vil klamre sig til huden og forårsage irritation, nogle gange endda efter brusebad. Sikkerhedsbriller og støv masker kan bruges til ekstra komfort.

Placere krydsfiner mellem spær gør et godt arbejdsplatform. Vikararbejde lys er en god idé. Planlægge installation for at undgå enhver vægt eller pres på elektrisk, VVS og gas linjer til at forhindre brud eller brud.

Når æglæggende isolering mellem spær start ved ydersiden af loftet og arbejde i. Mens rullende strøer på plads, undgå lamper. Lys ikke markeret IC--isoleret loft--skal 3-tommer clearance for brandsikkerhed. Isolering kan skæres med en hobbykniv. Vær omhyggelig med at undgå at skære dæklagene.

Tuck isolering forsigtigt. Hvis du reducerer fluffiness eller loft, reducere du sin kapacitet til at isolere.

Brug samme fremgangsmåde for taget. En korte pistol kan bruges sparsomt til at forhindre isoleringen i at falde. Hvert hul du stikke reducerer effektiviteten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com