DIY Terra-Cotta vandfiltre

May 12

DIY Terra-Cotta vandfiltre

I tredjeverdenslande er rent rindende vand en luksus. Mange hjem har nogen rindende vand på alle og familier skal transportere drikke- og badevand undertiden miles fra lokale vandløb. Dette vand er ikke altid rene, hvilket gør billig vandfiltrering systemer nødvendigt. Hvis du prøver at leve grønt eller blot ønsker at prøve et DIY projekt, skal du prøve at oprette en terra-cotta vandfilter. Materialerne er billig og processen med at gøre det selv er meget simpelt.

Instruktioner

•Layer nogle stykker af terra-cotta gryder mellem to gamle T-shirts. Rap dem fast med en gummihammer, indtil de er pulveriseret i meget små stykker. Flormelis er ideel, men slutningen stykker bør ikke være større end majs kerner. Smadre om et pund af terra cotta pr. filter.

•Pour din terra-cotta pulver i en stor plastik spand. Tilføje omkring 2 kopper hver brugte kaffegrums og teblade. Begge elementer skal tørres før du tilføjer dem til pulver. Tilsæt vand til blandingen og ælt med hænderne, indtil du har en tæt, plastisk ler bold.

•Drej bolden ud på en flad, ren overflade. Knivspids og form den til en skål med 1-tomme sider og en 12-tommer-dækkende mund med en 1-tommer læbe. Glat Kumme i og uden for med våde fingre. Sæt skålen i solen og lad det hærde i 24 timer.

•Indstil skålen ned i en plastik tønde drink dispenser. Lip på skålen bør overlapper kanten af tønden. Hæld beskidte vand i skålen. Vandet bliver filtreret ned gennem det porøse ler skål og dryp ud af bunden.

•Scrub ud af din pot med en fugtig pensel efter hver brug. Brug ikke sæbe; det vil komme ind i porerne og forurene vandet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com