DIY: Tid til at befrugte

January 23

DIY: Tid til at befrugte

Blomst og vegetabilske planter bringe lyse blade og skønhed til hjemmet haver med frugt, grøntsags- og tilbud via sommersæsonen. Alle planter kræver passende sol og vand til dyrkning og blomstring, med rig ernæringsmæssig støtte. Giv dine planter den start ernæring, de har brug for med rige, hurtig-afløb jord og tilføje gødning på bestemte punkter gennem sæsonen.

Instruktioner

•Amend havejord før plantning for at give planterne de bedste mulige grundlag. Tur 3 til 4 inches af organisk materiale eller kompost i top 6 til 8 inches af jord i hele haven. Denne blanding giver planter langvarig ernæring og fugt fastholdelse.

•Tilføj starter gødning til at give mere ernæring for hurtig rodudvikling. Mix 8-8-8 eller 10-10-10 granuleret gødning til de top 3 til 4 inches af jord til køkkenhaver, og brug kornede 5-10-5 kunstgødning for flerårige og årlige blomsterhaver. Følg producentens anvisninger med hensyn til mængde.

•Mix gødning i vegetabilske havejord på midseason. Hæld en mængde gødning på jorden 4 til 6 inches fra hver plante, blande det ind i top 4 inches af jord og vand. Tid disse fodringer efter vegetabilsk sort, og bruge gødning passende til anlægget. Mange vegetabilske planter kræver fodringer på midseason og hver fire til seks uger derefter.

•Når årlige og flerårige blomster med kornede 5-10-5 kunstgødning hver fire til seks uger indtil slutningen af sommeren. Følg producentens anvisninger med hensyn til mængde. Flerårig blomster fodringer tidligere midten af sommeren fremme sent ny vækst, som derefter dør i frost.

Tips & advarsler

  • Jord ernæring bryder ned over tid og gennem brug. Re ændre jord på hver ny plantning eller i foråret, for fornyet ernæring. Give flerårige blomster nye kompost tilføjelser i foråret for fortsatte jordkvalitet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com