DIY Tiki hylde

June 22

Tiki-inspirerede rum giver mulighed for boligejere til at skabe en ø føler, uanset hvor langt fra det tropiske vejr de er bosat. Tiki reoler passer perfekt med tropisk tema, samtidig med at du får en utilitaristisk dekoration til at gemme din kokosnødder eller abe statuer. I stedet for at bygge en kompleks træhylde fra bunden, bruge eller købe en metalhylde kit og dekorere det med tiki-inspirerede stykker, herunder bambus og stråtag.

Instruktioner

•Construct i metal reol ifølge producentens anvisninger. Hvis du allerede har en metal, reol, der er tilgængelig, skal du tørre det med en fugtig klud til at fjerne støv, snavs eller snavs.

•Coat reoler med et lag af brunt metal spraymaling. Ryst dåsen spray maling i mindst 30 sekunder, og derefter holde det 10 til 12 inches fra reoler og anvendelse af produktet i selv, frem og tilbage streger. Tillade det første lag maling tørre ifølge pakke retninger, eller mindst fire timer, derefter anvende et andet lys frakke. Brune giver et mere naturligt udseende til reoler.

•Klippe stykker af bambus måtter til at passe i toppen af hver hylde med en hobbykniv. Bære arbejdshandsker mens der skæres måtter for at forhindre skade.

•Sæt bambus måtter til toppen af hver hylde med kontakt cement. Spred et tyndt lag af kontakt cement på den metal hylde. Lægge bambus måtter over hylden og anbringe vejede objekter, såsom en tung bog stakken eller mursten, bambus til at sikre, at det overholder. Tillad lim til at sætte i mindst 12 timer før du fortsætter.

•Fjern den vejede objekter og lægger stråtag på forsiden af reoler. Rul stråtag, som er tilgængelige på party levering butikker, og skære det til at passe de reoler længde. Påfør et tyndt lag af kontakt cement til den første hylde front og vedhæfte den stråtag. Fortsæt denne proces indtil foran på hver hylde er dækket med strå. Hvis stråtækket er for lang, skære det til en længde på omkring 2 til 3 inches med en hobbykniv før den vedhæftes til hylden.

•Sno klart julelys omkring de reoler fire stillinger. Lysene opmærksomheden fra de brune reoler stillinger mens lysende din enhed.

•Display tiki-inspirerede stykker, som et lille anker, bikini, ananas eller en lille fisk tank på hylderne at fuldføre udseendet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com