DIY til tæppe rester

March 28

DIY til tæppe rester

Du kan slå en billig tæppe rest i et dejligt område tæppe. Opdatere en enkel, ensfarvet tæppe rest med maling for at få et område tæppe, der passer perfekt til din indretning. Kontakte et par lokale tæppe forhandlere for at kontrollere deres priser og udvalg af tæppe rester. Mange forhandlere vil binde dem og sælge dem til en brøkdel af prisen for en traditionel område tæppe. Vælge tæppe fremstillet af sisal, jute, søgræs, Berber eller et andet groft stof. Dit gennemsnitlige Plys tæppe vil hærde og ikke ser godt ud hvis du male det.

Instruktioner

•Outline jeres mønster med blå maler tape. Du kan gøre en simpel kant rundt i kanten, eller få kreative og gøre en interessant geometrisk design. Kan du arbejde med en stencil eller skabelon for at få mere komplekse designs lige højre. Selv hvis du beslutter dig for at tilføje en design, en grænse langs kanterne vil gøre dit tæppe rest ser færdig og mere som en ordentlig område tæppe. Da maling vil ændre tekstur af gulvtæppet, er det bedre at skabe mindre design end at male størstedelen af rest. Lad malingen være en accent i stedet for de vigtigste begivenhed.

•Applicer maling til dit tæppe ved hjælp af en maling rulle. Tyndere dit design, jo mindre din maling roller bør være. Roll malingen jævnt uden at anvende det alt for tykt. Latex maling virker godt på hårdere tæpper som Berber eller sisal. Hvis du bruger en blødere tæppe, som uld eller bomuld, vælge akryl maling specielt formuleret til tekstiler. De vil ikke forårsage dit tæppe tørre så stift som nogle andre maling vil.

•Tillad maling tørre fuldstændigt. Latex maling vil tage mindst to timer at tørre, men du måske ønsker at overlade det natten bare for at være på den sikre side. Når malingen er tør, Fjern tapen. Peeling væk båndet vil afsløre din fantastiske nye design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com