DIY Tips til Refacing køkkenskabe

October 27

DIY Tips til Refacing køkkenskabe

Refacing køkken frysere kan være dyrt. Du kan gøre det selv med simple værktøjer og reface din frysere passer til enhver stil, fra land til victorianske til moderne. En DIY køkkenskab refacing projekt kan tage nogle uger, men resultaterne er en smuk køkken til en lav pris med din nøjagtige design.

Sørg for, at du og dit køkken er klar

Vær forberedt på begrænset køkken brug for et stykke tid. Rens alle frysere, således at varer, der opbevares inde ikke er beskadiget, og heller ikke får de på måde. Planlægge jeres design før tiden, selv om det kan blive revideret som du går. Afgøre, hvilke stil køkken du ønsker, såsom traditionelle eller moderne, hvad dit budget er, og hvor mange timer du kan investere i projektet.

Arbejde fra Top til bund

For at undgå at beskadige allerede færdige områder af dit køkken, gør enhver remodeling fra top til bund. Eksempelvis reface top kabinetter først og derefter ændre din bordplade, hvis du planlægger at gøre det, og først derefter gå videre til de nederste kabinetter. Gøre alle prep arbejde, såsom stripping old maling, fra øverst til nederst så godt.

Blandes nemt med mere komplekse

Nogle kabinetter vil se helt forfrisket med bare en ny frakke af maling og nye hardware, eller tilsætning af selvklæbende træ finér, som er let at anvende. For andre kabinetter, som dem, der er i et fokusområde, kan du prøve flere specielle refacing, såsom at skære ud midt i kabinettet og sætte i glas, en kabelforbundet gitter eller gennemboret tin, kantet med træ gulvprofiler. For at skære omkostninger og tid brugt på projektet, vælge et par kabinetter for særlige refacing rører og holde sig til grundlæggende renovering for de andre.

Genbruge materialer

Du kan finde vidunderlige hardware på genanvendelse centre eller du kan genbruge hardware fra andre dele af hjemmet. På samme måde kan du genindspilning fronterne af køkkenskabe med materialer fra værftet salg. For eksempel, kan billedrammer knyttes til forsiden af kabinetter i stedet for brugerdefinerede støbning, ofte for meget mindre.

Opmærksomme på indersiden af kabinetter

Refacing ydersiderne af køkkenskabe præsenterer en stor mulighed for at arbejde på indersiden af kabinetter samt, da du har allerede renset kabinetter ud, sætte ned dropcloths og gjort en masse prepwork. RELINE kabinetter med nye selvklæbende papir eller tilføje dekorative kanter til hylder, som er gjort synlig, når du føjer glas til skabslåger. Overveje at male indersiden af kabinetter med tavle maling for et notat bord at du ser hver dag, men er holdt ude af syne, når du lukker til skabslåger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com