DIY toiletbord

June 8

DIY toiletbord

Er nemt at oprette en DIY toiletbord eller forfængelighed og en kreativ måde at låne personlighed til dit soveværelse. Udnytte ting du allerede ejer for at tilføje et personligt touch til din DIY toiletbord. Tjek hobby butikker og sparsommelighed butikker for unikke elementer, der kan tilføje en feminin eller glamourøse flair til din DIY toiletbord.

Tabel

Det er ikke nødvendigt at købe en ny tabel for din DIY toiletbord. Et lille bord eller natbord kan fungere som en forfængelighed, afhængigt af hvor meget plads du har brug for. Ikke alt har at være gemt på toiletbord. Du kan udnytte plads under bordet eller en stakken af skuffer i nærheden til at organisere makeup og skønhedsprodukter. Hvis du ønsker at sætte opbevaring under bordet, gå til din lokale håndværk butik, og vælg et par yards sjovt stof. Det kan være feminin eller vilde, det er op til dig. Vælge noget, der passer til din personlige stil. Lægge stof over tabellen som en dug. Besøg en lokal glas shop og har stykke glas skære foranstaltningerne den samme som overflade bordplade. Dette kan gøres for $15 til $25 i de fleste store byer. Du kan også forespørge om at have en spejlet glas skære til toppen tabellen DIY dressing. Placere tabellen, hvor du ønsker det i dit soveværelse eller walk-in closet.

Organisation

Toiletbord er typisk små. Det vil sandsynligvis ikke være store nok til dine hele skønhed produkt samling. Hvis bunden af tabellen er åben, skal du bruge stablet plastik skuffer for dine varer. Gemme som elementer sammen. Hårpynt i en skuffe, hårprodukter i en anden, osv. Makeup skal også være opbevares sammen, holde ansigt produkter sammen, eye makeup sammen og læbe produkter i udpegede områder. Et lille sæt af skuffer kan også placeres på den ene side af tabellen DIY dressing. Bevare elementer du regelmæssigt nå til som dine makeup pensler på bordets overflade.

Personlige præg

Et spejl direkte over bordet vil forlade mere plads på bordet til dine ting. Tilføje personlige præg med vintage skåle (tilgængelig på enhver sparsommelighed shop) i tabellen til at gemme din gå til skønhed elementer, du nå for hver dag. Alle andre skønhedsprodukter kan opbevares i overensstemmelse hermed. Kontrollere en hobby butik eller sparsommelighed shop for unikke plader. Din parfume samling kan sidde på toppen af en stilfuld plade. Et minimum af et indrammet foto kan sidde på selve (du ønsker at forlade masser af plads til at få klar) tabellen, men velkommen til at "ramme" spejlet over tabellen med en sværm af personlige fotografier. Kork kan købes i en rulle, og du kan brugerdefinerede cut to kolonne-stil stykker for at flanke begge sider af spejlet. På den måde kan du let ændre ud fotos eller magasin udskæringer til inspiration, når du får glam.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com