DIY tørretumbler udstødning Duct Rengøring

April 9

Amerikanske brand Association hedder tørretumbler relaterede brande kontoen for over 15.000 struktur brande om året. I den samme rapport siger de, at "manglende ren" er den hyppigste årsag til tørretumbler brande.

Ikke kun rense tørretumbleren og tørretumbler udluftningsanordning; din tørretumbler kanalen arbejde skal renses. Hvordan at rengøre din tørretumbler udstødnings kanalen afhænger af placeringen af din tørretumbler i forhold til udluftningsanordning udstødning.

Værktøjer

Du skal have en god lint børste til at rense din lint fælden og tørretumbler udluftningsanordning. Du skal bruge en hårtørrer kanalen børste, hvis du har udvidet kanalen arbejde, især hvis det løber gennem en væg. Det har en lang, fleksibel hals med en pensel, der er knyttet til ene ende og et håndtag på den anden. Hvis du arbejder med kanalen arbejde, der er i en væg, skal du også elektrikere fisk tape, bruges af elektrikere til at køre elektriske ledninger inde i vægge.

Afbryde kanalen arbejde

Afmonterer tørretumbler fra stikkontakten i væggen. Flytte tørretumbler fra væggen, så du har plads til at arbejde. Afbryd udstødnings kanalen tørretumbleren ved at skrue den klemme, der holder det til udstødning port.

Finde forbindelsen mellem din kanalen arbejde og den udvendige tørretumbler udluftningsanordning. Fjern kanalen fra den tørretumbler udluftningsanordning.

Clean kanalen arbejde

Hvis din kanalen arbejde er korte, eller kører ikke gennem en væg, kan du blot indsætte kanalen pensel og fjerne lint. Et længere afsnit i kanalen arbejde vil tage en lidt større indsats.

Startende fra det laveste tilslutning punkt på din kanalen arbejde, fodre elektrikere fisk bånd gennem kanalen indtil det kommer ud på anden siden. På anden enden, tillægge den tørretumbler udluftningsanordning børste fisk tape. Gå tilbage til den lave ende og langsomt trække fisk tape med penslen knyttet tilbage gennem kanalen.

Du kan støde på modstand går rundt bøjninger og hjørner. Når dette sker, forsigtigt arbejde båndet op og ned indtil penslen bevæger sig gennem svinget. Som du trækker fiskene tape, fjerne enhver støv og snavs, der falder ud. Holder trække tape og børste gennem indtil de kommer ud.

Reconnect

Inden du genetablerer kanalen arbejde, ren den udvendige tørretumbler udluftningsanordning og udstødning port på tørretumbleren. Reconnect kanalen arbejde både og flytte din tørretumbler tilbage i position. Sæt tørretumbleren igen og du er færdig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com