DIY træ brændende kedel

May 29

DIY træ brændende kedel

En træ brændende kedel opvarmer flere bygninger ved hjælp af en damp varme generere ovn. Træ kedler bruges ofte i landdistrikterne, på gårde eller industrielle anlæg hvor større arealer skal opvarmes. Lagrede udendørs eller inde i denne varme løsning er også ansat til brug i koldere klimaer. Det er en omfattende DIY-projekt, der kræver mange komponenter og et kendskab til flere forskellige discipliner.

Design

Design af en træ brændende kedel varierer baseret på dens anvendelse. Alle omfatter en varm boks eller "brændkammer" som de kaldes ofte. Dette er hvor træet er brændt og varme, der produceres. Omkring denne komponent er vandet jakke, sektion, der indeholder vand. Damp produceret i kedlen er sendt gennem et system af rør, normalt begravet under jorden og isoleret for at undgå varmetab. Rørinstallationens er bygget til dine behov og fører til en eller flere bygninger.

Materialer

Strukturen af vand kedel er bygget fra metalplader, og udvendigt (hvis enheden er en udendørs enheden) er lavet af træ eller metal sidespor. Brug 1/8 tommer stål plader for vand jakke og 3/16 tommer stål til boksen ovn. Apparatet kedlen er ophængt på et fundament, der er fremstillet af enten beton, stål bjælker eller mursten. Isolering er en nødvendighed for at bevare varmen. Anvende denne struktur og omkring vandet jakke. Bruge boliger isolering, glasfiber ruller eller plader.

Byggeri

Opbygning af brændkammeret kræver brug af en svejser. Pladerne skal svejses sammen med en kontinuerlig perle. Filler barer og en MIG svejser er din bedste mulighed. Svejse enhed til base foundation eller forankre det med stål bolte (1/2 tommer eller tykkere) eller konkrete ankre. Sørg for at kedlen vil modstå kraftig vind. Ydre af kedlen er lavet af træ, glasfiber paneler, eller helst ark metal. Installere kedlen i et gammelt skur og du har en færdig udvendig for din varmekilde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com