DIY træ dyvel stang

February 24

DIY træ dyvel stang

For træ håndværker, en af de mest tilfredsstillende aspekter af håndværk omdanne et groft stykke træ til en farves, færdige og smukke projekt. Alle aspekter af et træ projekt, eller træ møbler, kan være fremstillet af hånd, selv om nogle af brikkerne kan købes fra et lokalt hjem center, hvis det ønskes. En fordel for den tømrer, der gør hans egen dyvler er at han kan oprette dem fra eksotiske træsorter, som ikke er tilgængelige på detailbutikker.

Instruktioner

•RIP træ bestanden med bordet så ind i firkantede bestand lidt større end den endelige diameter af dyvel. For eksempel, hvis du ønsker at gøre en 1/2-inch dyvel, bør træ bestand være rippet i strimler 9/16-tommer kvadrat.

•Sæt Veritas dyvel cutter i bænk vice. Dyvel cutter ligner en stor hånd blyantspidser, med vinger på hver side, der kan blive grebet af vice.

Anslag dysefastgørelsen tryk i ordentlig størrelse stikket på ene ende af den træ bestand. I dette eksempel brug en 9/16-inch socket. Fodre anden enden af bestanden i dyvel cutter, indtil bestanden er grebet af kniven.

•Sæt driveren lidt at boret, og Indsæt smule ind i stikket. Hold øvelsen, så træ bestanden feeds niveau i dyvel cutter, parallelt med gulvet.

•Træk boret udløse at træ roterer langsomt. Tillad træet at brødføde sig selv i dyvel cutter. Da træet er trukket gennem dyvel cutter, skærer værktøjet hjørnerne off træ bestanden, at skabe en glat dyvel.

•Sand dyvel med 220 sandkorn sandpapir for at fjerne enhver splinter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com