DIY træ hovedgærde

March 20

Et træ hovedgærde for din seng kan tilføje personlighed og et strejf af indretning til ethvert soveværelse. Trods de mange gavle tilgængelige på markedet, kan det være svært at finde en der passer til din særlige soveværelse design. Og mens hovedgærder i træ kan være temmelig dyrt, kan du oprette ét ved hjælp af relativt billige forsyninger og værktøjer.

Instruktioner

Simpel hovedgærde

•Measure bredde af sengen for som du ønsker at bygge et træ hovedgærde. Bredden bør i det mindste matche bredde på din seng. Også måle den ønskede højde. Mens nogle nyder en mindre hovedgærde, ønsker andre en høj en, der også fungerer som en vægdekoration.

•Lay krydsfiner stykke ned og tegne linjer med blyant og lineal, ved hjælp af de bredde og højde målinger indsamlet i det forrige trin. Sikre, at din hjørner firkantede.

•Brug puslespil at skære hovedgærde. Sandpapir i siderne af træ til at fjerne splinter. For at holde hovedgærde plain og simple, male det. Når det er tørt, installere det på væggen eller tillægger den bed boks foråret ramme, ved hjælp af skruer og en boremaskine. Bruge et niveau på toppen af hovedgærde, når du installerer det for at sikre det er selv.

Custom Design

• Størrelse og cut krydsfiner som beskrevet i afsnit 1. Gøre en custom-designet hovedgærde ved at tegne et mønster på krydsfiner, der passer til dit soveværelse indretning.

•Klippe ud af design ved hjælp af puslespil. Hvis design er detaljeret og figurerne er små, brug en tynd puslespil klinge for mindre hjørner. Brug sandpapir til at fjerne splinter fra de nyligt cut figurer i hovedgærde.

•Paint hovedgærdet. Lad det tørre natten over, og installere som beskrevet i afsnit 1.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com