DIY træ hylder

September 11

DIY træ hylder

Træhylder tilføje stil og skelnen til et hjem. De pynte en mur og giver et sted for at få vist dekorative stykker som plader. For en træbearbejdning entusiast er opbygning af hylder en nem opgave. For spirende gør-det-selv er bygge træ hylder et godt udgangspunkt.

Planlægning

Bestemme dimensionerne på hylden og bestemme dens primære brug. Husk på, at hylden skal forankres til studs, så hylde målinger bør falde sammen med stud målinger. Køb træ sammen med pletter eller den foretrukne træ behandling. Købe nogen dekorative træ trim, der er nødvendige. For eksempel vil en hylde, der skal bruges til at hænge jakker eller hatte har brug for nogle shaker pinde.

Kom godt i gang

Find studs og markerer deres placering på væggene, hvor hylden vedhæftes. Skær toppen af hylden størrelse behov; Sørg for, at enderne er firkantet. Brug et målebånd til at måle de punkter, hvor skruerne vil gå igennem på toppen til at vedhæfte en støtte jernbane og understøtter for siden. Markere dem. Bruge tunge gitter papir og sted prikker på gitteret i mønster af sidestøtter (det bør danne en bue). Brug en kombination square til at tegne en linje, der er på en 45-graders vinkel i forhold til den retning kornet løber på træ.

Klip mønsteret og justere det med denne linje, og spore mønster på bordet. Skære sidestøtter; Brug et puslespil til at klippe de buede kanter. Slibe kanterne, indtil de er glatte. Skære støtte jernbane til bagsiden af hylden til den nødvendige størrelse. Færdig træ ved slibning alle de uslebne kanter.

Montering hylden

Placer den bageste støtte jernbane mellem sidestøtter. Brug træ lim til at fastgøre dem sammen, og brug klemmer til at holde dem på plads mens de tørre. På ydersiden af støtte skinner, bore to huller. Brug flathead skruer i hullerne. Bruge lim til at coat hullerne og afslutte huller med hul stik. Tillægge sidestøtter med skruer i toppen af hylden.

Hængende hylden

Brug en plan til at trække en linje mellem de knopper, der var tidligere markeret. Bunden af rygstøtte jernbane vil justere med denne mærkning. Bore huller i knopperne og bore huller i rygstøtte jernbane. Linje op hullerne i støtte jernbane med huller i væggen. Bore skruer gennem huller og dække hullerne med hul stik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com