DIY træ Lap sidespor Installation

November 19

DIY træ Lap sidespor Installation

Traditionelle træ lap sidespor installeret på et hjem er et klassisk look, der selv moderne teknologier, såsom vinyl, forsøge at kopiere. Hvis er installeret korrekt, kan lap sidespor vare i årevis med et minimum af indsats fra boligejers side. Med grundlæggende snedkeri færdigheder, kan du installere lap sidespor på dit hjem som en gør det selv projekt.

Lap sidespor stilarter

Træ lap sidespor er bredere end er synlig, når installeret. Mængden af træ vist er "afsløre". Du kan vælge en række forskellige bredder i fladt træ lap sidespor stilarter at få det look, du ønsker. En smal afslører er den stil, der mest ligner historiske lap sidespor.

Vælg andre lap sidespor, hvis flade udseendet ikke er til dit hjem. De mest almindelige indstillinger omfatter tunge og not, skibet lap, rabbited og rustik. Hver stil tilbyder en række variationer. Nogle lap sidespor producenter tilbyder et træ produkt, der ligner logs når installeret. Vælge en lap sidespor produkt, der har en naturlig resistens over for vand skader samt insekter. Forhandleren lap sidespor bør være i stand til at hjælpe dig med at finde de rigtige træ for din del af landet.

Forberede Lap sidespor

Beskytte livet for skødet sidespor af grunding det hele, før du installerer den. Det omfatter også den flade side, der går mod huset. Mens området mellem beklædningen og træbeklædningen skal være vandtætte, kan vand finde det på vej i at skabe rådne steder over tid. Husk at prime nogen kanter, som man skærer så godt.

Forsegling dit hus med den passende wrap kan også arbejde for at beskytte din lap sidespor. Om du vil installere lap sidespor på en ny eller gammel struktur, skal fugt barriere være nye.

Installere Lap sidespor

Finde og markere den lige linje, der kører rundt i huset på sit laveste punkt at vide hvor for at starte installationen. Kender din bygningsreglementer, men generelt du bør ikke tillade træ sidespor nogen tættere på jorden end seks inches. Den laveste kant af træ skal være mindst en tomme under toppen af fundamentet, så vandet ikke løber tilbage under huset. Du kan have til at justere denne linje og planlægge i overensstemmelse hermed, hvis lønklasse er ujævnt omkring dit hus. Det ultimative mål er at have hver linje, der mødes i hvert hjørne, så dette første trin er vigtigt.

Klip 1 x 1 strips til at bruge som base. Nail disse strimler til studs på den linje, du har markeret. Sæt dit første stykke af lap sidespor over strimlen. 1 x 1-stavs giver det første stykke den samme vinkel, at bestyrelser over det har. Brug af ring-shanked sidespor negle, sikre bestyrelsen på plads. Det er bedst at forsøge at nagle det til studs så meget som muligt.

Hvis du bruger mere end ét stykke om lap sidespor på hvert kursus, sætte en perle af silikone caulking ned sømmene. Give nogle plads mellem bestyrelser for ekspansion. Sted bestyrelsen at starte den anden række. Foranstaltning at reveal er korrekte. Hvis dette bord er den samme længde som først og du var nødt til at tilføje yderligere boards, vælge en bestyrelsesmedlemmer længde at starte der efterlader ikke dig med de samme søm på hver række. Vedhæfte resten af den anden række. Gentag dette trin, indtil du er færdig.

For at afslutte projektet, skal du bruge silikone fugemasse på nogen synlige kanter. Tilføje hjørne trim, hvis du vælger det. Maling eller pletten lap sidespor og nyde dens skønhed for kommende år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com