DIY: Træ trappe gelænder

November 11

Der findes to kategorier af træ trappe gelænder, over-the-post og post til post. Gelænderet løber over newel indlæg i den over-the-post type. I hvilken post til post opfylder Håndliste newel lige under toppen af stillingen. Newel stillinger er de store lodrette stillinger i slutningen og tænder af en gelænderet og er featured mere fremtrædende plads i typografien post til post. Overhold alle lokale bygningsreglementer sikkerhed samtidig konstruere enhver trappe gelænder.

Forberedelse

Professionel trappe bygherrer opkræve normalt mere for over-the-post trapper, delvis fordi builder indeholder flere komponenter til Håndliste at rejse fra sit udgangspunkt til sin afslutning. Gør det selv-bygherrer vil finde det lettere at konstruere post til post rækværket.

Opbygge gelændere, så de er i en ordentlig stand til at guide brugerne og solidt nok til at give dem en ny chance, bør de snubler på trappen. Håndlister skal være 34-38 inches over trappen, ifølge Inspectapedias undersøgelse af retningslinjer.

Købe komponenter til rækværket som stock stykker. Forsøg ikke at skræddersy delene medmindre du er en dygtig tømrer. Hvis du vil oprette trappe dele fra bunden kræver stor træbearbejdning færdigheder og nogle specialiserede værktøjer. Den tid, det tager at lære processen, oprette delene og passer dem sammen ordentligt er ikke rentable for størstedelen af gør det selv-bygherrer, der kun vil have lejlighed til at bygge en trappe.

Læs trappen rækværk producentens anvisninger om deres produkter. Gelændere er håndlister op side (eller sider) af en trappe. Balustre er de små lodrette stillinger under gelænderet og over den slidbane del af trinnet. Balustrade er gelænderet, balustre og newels.

Skære gelænderet

Angiv newels i sted i henhold til fabrikantens anvisninger. Lå gelænderet eller gelænder på trappen. Mærke på gelænderet hvor gelænderet skærer newels. Skær den nederste del af gelænderet. Skære gelænderet lidt fit længere end hvad du tror, du skal give dig plads til at barbere gelænderet ned i små intervaller for endelige. Måle cut gelænderet. Mark og skære den øverste del af gelænderet.

Tilføj balustre

Markere baluster steder på trappetrin. Afstanden mellem balustre er dikteret først ved sikkerhed koder, og derefter æstetik. Klemme gelænderet på plads. Markere baluster steder på gelænderet. Måle højden for hver baluster. Tage i betragtning, at baluster skal trænge gelænderet af mindst ¾ tommer. Bor et hul i slidbaner, for balustre. Bore huller i gelænderet til at rumme balustre.

Komplet balustraden

Bore et 5/8-inch hul i den lavere newel post og gelænderet på det punkt, hvor de skærer hinanden. Tilføje en dyvel, en lille cylindrisk stykke træ, i begge dele, og tryk dem sammen. Skrue gelænderet til newel indlæg i bunden af trappen. Andy Engel, en berømt trappe builder, antyder i sin bog, Building trapper, at folk bruger LedgerLok mærke skruer for deres brugervenlighed og styrke i at holde gelænderet eller hånd gelænder til newel indlæg. Gentag processen for toppen af trappen.

Vinkel balustre på plads. Brug træ lim i hullerne til at holde dem sikret. Balustre giver lidt eller ingen støtte til rækværket; de er der for at forhindre folk i at falde igennem. Anvende maling eller pletten af dit valg kun efter alle delene af træ trappe gelænder er på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com