DIY tre-vejs gulv højttaler

February 28

DIY tre-vejs gulv højttaler

En tre-vejs højttaler ordning kan give et fyldigere udvalg af lyd i forhold til en to-vejs system. I en to-vejs system, bas intervallerne gå til basenhed, og diskanten går til diskant. Tre-vejs højttalere omfatter en mellemtone driver, der giver mulighed for frekvenser mellem bas og diskant høres mere klart end uden midrange driver. Da tre-vejs højttalere har flere drivere end en to-vejs, er de større og almindeligt forekommende som Gulvmodeller. En af fordelene ved at bruge ordet eller tårn, højttalere er, at de giver store, rum-fylder klang.

Instruktioner

•Indstil den samlede størrelse af højttaleren. Størrelsen på boksen højttaler afhænger af producentens specifikationer for hver driver og den plads, de har brug for inde taleren hus til at virke bedst.

•Klippe sider, for og bag højttaler kabinet fra MDF. På forstykket, line op højttalerne i den ønskede placering. Diskant er den højeste placerede driver, mellemtone går i midten og bassen er på bunden. Driverne kan være temmelig tæt på hinanden; Det afhænger hvad producenten anbefaler til hver driver. Også skære en større kvadratet på MDF. Dette vil være bundpladen og skal være mindst en tomme større end den overordnede dimension for boksen højttaler.

•Klippe huller for bilister med en stiksav. For at gøre dette lettere, bore et pilot hul først, der er stor nok til jigsaw blade til at passe. Brug derefter en router omkring disse huller, så driverne sidde flush når monteret.

•På bagsiden af boksen, skæres et hul til højttaler terminal plade. Dette er, hvor højttalerkabel tilsluttes fra stereoanlægget.

•Saml boksen forlader ryggen for nu. Brug træ lim på hver fælles, og fastgør med skruer. Aftørre overskydende lim, der bliver klemt ud. Det vil ikke være let at tage ud når det er tørt.

•Tilføj afstivning til boksen. Brug 1 in. x 1 i. hårdttræ tømmer. Dette træ er skåret i stykker til tandbøjle hver hjørne af boksen og give det større stabilitet.

•Prime og maling rubrik, herunder front, sider, tilbage og gulvet plade. Lade hvert lag tørre helt, før du tilføjer næste.

•Installer højttaler-drivere. Fastgør ledninger til terminal pladen. Skru bagsiden på boksen højttaler. Tilslut den nye gulv højttaler til stereo og give det en grundig test med en bred vifte af musikgenrer og lydstyrkeniveauer.

Tips & advarsler

  • Ekstra afstivning kan føjes til boksen, hvis nødvendigt. Bare skære et stykke af MDF, som om at lave en hylde. Derefter skære huller i træ til at tillade lyd til at rejse. Lim og skrue på plads.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com