DIY tromme lampeskærme

December 11

DIY tromme lampeskærme

Når det kommer til redecorating, kan selv de mindste detaljer gøre eller bryde stilen i et værelse. Men tendens til hver enkelt egenskab i et rum kan hurtigt tilføje op til urimelige udgifter. En måde at spare en betydelig mængde af dine hårdt tjente penge på nye lamper er at restyle din eksisterende lampeskærme. Med et par fælles håndværk supplies og et par yards af stof, kan du forvandle din gamle tromme lampeskærme til dekorative originalerne på-the-billige og ikke er nødt til at erstatte beslag og inventar.

Instruktioner

•Indstil den skygge højde og omkreds ved hjælp af et bånd måle. På en perfekt tromme - eller cylinder-formet skygge, kan du måle det lige omkring midten. På en tilspidset, tragtformet lampeskærm, måle kanten af den bredeste ende. Enten form, hvis du hold din målebånd i en lige, lodrette position til at måle højden af skyggen. Nedskriv dine mål.

•Klippe stof til at rumme skyggen. Skær bredde af stof overskrider omkredsen af skyggen med ca 1 inch. Trim højden af stof til at overstige højden af skyggen af omkring 2 inches. Løst wrap stof rundt i skyggen for at tjekke målingerne.

•Find et søm i den eksisterende skygge. Linje op de vandrette ende af stoffet lodret med søm, forlader 1 tomme stof overlappende øverst og nederst på lampeskærm. Påfør et tyndt lag lim til sømmen, og jævnt glatte kanten af stoffet over på limen. Brug en lidt afdæmpet svamp til at fjerne enhver lim, der siver over kanten af stoffet. Lad det tørre helt.

•Sno længden af stoffet rundt i skyggen. Når limen er tør, sikring af stoffet til sømmen, fast træk den løse ende for at strække det jævnt omkring lampeskærm. Fold kanten af den løse ende i om 1 tomme, for at skjule de flossede kanter, og line det op jævnt med sømmen som dækker de tidligere tilsluttede kanten af stoffet. Anvende en tynd linje af lim over sømmen og glat foldet slutningen over limen. Tillad lim til at tørre.

Uddelingen øverst og nederste kant. Med stof forsvarligt fastgjort omkring omkredsen af lampeskærm, bør du have 1 tomme stof overlappende øverst og nederst. Påfør et tyndt lag lim til den indre, øverste kant af lampeskærm omkring hele omkredsen. Fold stoffet i mod lim ca 1/2 tommer til at skjule flossede kanter, og fold igen for at sikre den øverste søm til din lim-linje. Dreje lampeskærm og gentage processen på den modsatte ende.

•Tilføj dit ønskede trim. Brug stof målinger til at skære ud nogen trim som blonder, bånd, frynser eller dinglende perler. Bruge et tyndt lag lim eller gøre bittesmå prikker med en hot limpistol til at sikre dine smykker. Tillad alle limet områder tørre fuldstændigt, normalt inden for 24 timer, og installere din lampeskærm på dens tilsvarende lampen.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at dække et loft-monteret permanent lys stativ med en brugerdefineret hjemmelavet drum lampeskærm, konstruere din egen skygge fra plexiglas og quiltning tøndebånd og bruge de samme restyling teknikker til at betrække den. Webstedet "5 er det magiske tal" indeholder detaljerede instruktioner med trinvise billedsprog.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com