DIY tromme skygge loftslampe

April 1

Tromlen lys nuancer er letvægts cylindrisk lampeskærme. Tromlen skygge kan være næsten enhver diameter, så længe skygge siderne er langt nok væk fra pære i center for at undgå at være en brandfare. Tromlen nuancer kan pryde bordlamper og loftslamper ens. Du kan gøre din egen billige tromme skygge for et eksisterende loft lys med rester fra andre projekter og et par punkter fra håndværk butikken og hardware butik.

Instruktioner

Købe eller gøre tromme skygge

•Measure diameter af loft lys armatur du vil dække med tromme skygge og derefter beslutte, hvor stor du ønsker diameteren af din tromme skygge. Gøre tromme skygge mindst en lidt større end Armaturet er eksisterende verden.

Forpakket en tromme skygge i din ønskede diameter. Få en skygge med en edderkop montør ramme på kanten af tromlen. En montør spider er en X-formet ledning ramme med en metal manchet i midten til montering i skyggen på en lys armatur.

•Kontrollér en tromme skygge selv ved hjælp af to broderi tøndebånd og nogle plakat bord. Skære plakat bord til bredden ønsker du din skygge og en længde lig med omkredsen af den indre hoops plus 2 inches. Lim plakat bord til de indre bøjlerne på plakat bord kanter, så bøjlerne bliver rammerne. Lim de overlappende ender af plakat bord sammen. Holde plakat bord på plads på bøjlerne med bindemiddel klip, indtil limen tørrer.

•Trace en cirkel ved hjælp af tromlen skygge som guide, op på et stykke vellum eller gennemskinneligt papir eller plast. Skær cirklen lidt mindre end at spore, så det passer inden i den nederste kant af skygge og hviler på den nederste ramme. Dette er den diffuser, som Blødgør lyset og skjuler armaturet inde.

Udsmykning tromme skygge

•Klippe et rektangel af stof, tapet eller andre dekorative papir til din skygge dækker. Hvis din dækker er papir, skåret rektanglet til bredden af din skygge og til en længde lig med omkredsen af skygge plus 2 inches. Stof der dækker, tilføje 2 inches til skygge højde til at bestemme bredden af din rektangel.

•Applicer lim til skygge med en skum håndværk pensel i en område 2 eller 3 inches lang fra top til bund. Bruge decoupage lim til papir belægninger og stof lim til stof belægninger. Tryk på slutningen af din dækker i limen. Line op i kanten af et papir, der dækker med skygge kanter. Centrere et stof, der dækker på skyggen så overskydende streamens øverst og nederst i skyggen. Arbejd din vej rundt i skyggen, indtil hele skyggen er dækket. Lim de overlappende ender med lim, dreje de rå kanter af et stof, der dækker. Fold det overskydende stof der dækker inde i skyggen på begge kanter og lime det ned. Trim overskydende stof tæt på kanten.

•Dress op din tromme skygge ved limning knapper, pailletter, rhinestones eller andre dekorationer på selv intervaller i en lodret linje langs sømmen af dekorative, der omfatter. Lim båndet eller frynser langs de øverste og nederste kant af skygge at give det et færdigt look. Lim udskæringer eller applikationer på skygge til at matche rummets tema.

Hængende tromme skygge

•Tag globe fra det eksisterende loft lys. Montere dine indkøbte skygge på loft lys armatur ved at skrue en lampe kobling til center stangen af lys armatur. Skrue på en brystvorte extender. Skub manchet af spider montering over extender og skrue på en finial at holde det på plads.

•Monter din hjemmelavede skygge ved at skrue snørehuller i top hoop skygge steder svarende til globe skrue huller i den lampen. Bøje papirclips ind i S-kroge og bruge dem til at tilslutte snørehul skruer inde i skyggen til loft lys stativ skruehuller.

•Bend diffusor lidt og vinkel det op inde i bunden af skyggen. Når du slipper det, vil det slå sig ned til bunden og hvile på rammen.

Tips & advarsler

  • Nogle gange kan du finde nedsatte nuancer med buler eller skrammer. Dette sparer dig penge fordi skaden vil være skjult senere af din dekorationer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com