DIY tromme tabel planer

January 22

DIY tromme tabel planer

Tromlen tabeller er en iøjnefaldende stil kaffe eller ende tabel hvori en gammel tromle bliver en helt funktionelle stykke af møbler. Afhængigt af hvordan du bygger din tromme tabel, det kan eller måske ikke stadig også funktion som et musikinstrument – ud over at være en drik og fødevarer holder. Designe din egen tromme tabel planer er en glimrende måde at skabe et stykke, der afspejler du og dit space, og bruger materialerne du har til rådighed til deres bedste fordel. Der er et par forskellige vigtigste vedhæftede metoder du kan bruge til at få din understøtter på tromlen.

Instruktioner

•Fastsætte tabellen tromle med grundlæggende ben fastgjort til siderne af tromlen og tromme hovedet opad for den mest enkelt og ligetil design. Forskellige typer af ben kan bruges, forudsat de er i det mindste 1-inch ved 1-inch ved den ønskede højde. Brug mindst tre ben, men der er ingen øvre grænse for antallet af ben. Montere benene på enten indersiden af tromlen eller ydersiden af drum, afhængigt af attraktivitet ved benene. Predrill hullerne før fastgørelse af skruer, og holde benene på selv højder. Bolte kører gennem benene og den tynde drum shell og sikret med skiver og møtrikker kan holde benene på plads.

•Medtagelse en cirkulær støtte til et mere kompliceret design. Måle omkredsen af indre af tromlen, derefter skæres ud en krydsfiner bestyrelse, der har samme omkreds. Placer bestyrelsen nær bunden af indersiden af tromlen for at være støtte bestyrelsen og bore gennem ydersiden af tromlen i kanten af opbakning bordet. Vedhæfte støtte bestyrelsen på plads ved at skrue 1 1/2-tommer træ skruer gennem skallen af tromlen. Bore store huller i top støtte bestyrelsen til at tillade lyd at afslutte tromlen. Med dette design kan du vedhæfte drejede ben at støtte bestyrelsen med bordben plade hardware til en mere professionelt udseende, der ikke alvorligt kompromittere tromlen.

•Stack flere små trommer med fire ben på udendørsbrug af trommer. Tillad et rum mellem hver tromle til at øge mængden og typen af opbevaring din tabel kan holde. Små trommer kunne bruges til at lave en bordplade mellemstore differentieret server for parterne.

•Join flere trommer af samme størrelse i træk eller i en klynge fremstillet af tre trommer fra samme sæt. for en klynge, kunne tromme hoveder være i forskellige højder, så længe bunde af skaller linet op. Brug ekstra støtte blokke bag skaller af hver tromle når du vedhæfter trommer sammen side om side med skruer med Spændeskiver, og nødder til at slutte sig til trommer inde til skaller. Brug enten stil af ben med denne stil.

Tips & advarsler

  • Hvis hardware bruges til at knytte dine ben vil vise, svare det til metal hardware på tromlens udvendige.
  • Har et stykke hærdet glas eller Plexiglas skåret til at beskytte tromme hovedet mod skader og for at give mere støtte til emner, du lægger på dens overflade.
  • Stå ikke på bordet, da det ikke er designet til at bære denne form for vægt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com