DIY tumlede marmor flise Installation

March 23

For varm, slidte, rustikke udseende flise anlæg, tumlede marmor passer regningen. Stykker af marmor, der har blevet væltede i en tromle, fyldt med sten og sand er slidt til en glat, antikke finish perfekt til gulve eller vægge i ethvert hjem. Da fliserne ikke er kontrolleret under tumbling proces, er resultatet ofte fliser, der er uens i størrelse, med knækkede hjørner og tilhugget kanter. Mens disse egenskaber hjælpe den endelige udseende, kræver de en bredere injektionsmørtel fælles at holde rækker af fliser endda.

Instruktioner

•Lay ud i marmor fliser direkte på den overflade, hvor du vil installere dem, eller på en nærliggende flad overflade af samme størrelse for en væg flise installation. Tage fliser fra flere kasser på en gang at blande farve, veining og flisestørrelse for en tiltalende installation.

•Practice at sætte afstandsstykker mellem fliser at finde bredden mellem dem til at rumme de knækkede hjørner. Med et fedt blyant så mark fliser skal skæres til at passe kanterne af installationen, og skær dem på en tile våd.

•Spread en lille mængde af hvide mørtel til området hvor de tumlede marmor fliser vil blive installeret. Kam den hvide mørtel med en ridged murske, indtil det er ensartet i tykkelse. Tryk hver flise i mørtel, dreje den lidt på plads. Indsæt injektionsmørtel afstandsstykker mellem hver række af fliser, og skub fliser sammen for at skabe selv rækker.

•Beat fliser i mørtel med en gummihammer. Slå fliser med moderat kraft, indtil de er lige så indlejret i mørtel og ingen hjørner eller kanter stige op. Lad mørtel tør for 24 til 48 timer.

•Seal tumlede marmor fliser med en marmor sealer. Maling sealer på i overlappende strøg for fuldstændig dækning. Lad sealer trænge ind i op til 10 minutter, og derefter tørre væk overskydende med en ren klud.

•Pack leddene mellem de tumlede marmor fliser med slebet injektionsmørtel. Bruge kanten af injektionsmørtel float for at skrabe injektionsmørtel over hele overfladen af fliser og fladt af float til tryk injektionsmørtel på plads. Injektionsmørtel fra flere vinkler for at sikre bred injektionsmørtel leddene er helt fyldt. Lad injektionsmørtel tør i flere minutter, inden aftørring overfladen af fliserne med en fugtig svamp til at rense.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com