DIY: Typer af køkken vandhaner

August 5

DIY: Typer af køkken vandhaner

Vifte af valgmuligheder for køkken vandhaner er mere attraktive end nogensinde før. De tilgængelige typer vil føje til stil i dit køkken indretning. Stilen og finish, samt størrelse og funktioner af vandhanen, bør alle overvejes når du vælger en ny hane. Når man ser på typerne af vandhaner tilgængelige, bør du gennemgå nogle grundlæggende fakta.

Enkelt håndtag hane

Single-håndtag vandhane er den mest grundlæggende onlineformularen. Hane har et håndtag, der bruges til at kontrollere varmt og koldt vandtemperaturer. Det er en praktisk mulighed for hurtig og nem adgang til vand. De fleste single-grebs armaturer har en lav profil, medmindre du vælger en gås-hals tud.

Single-håndtag med Side Spray køkkenarmatur

Single-håndtag vandhane kan også komme med en side spray option. Denne type vandhane er billigere end en pull-out spray køkkenarmatur mens tillader dig at have en sprøjte.

To-håndtag hane

Den to håndtag hane giver mulighed for uafhængige temperaturstyring af varmt og koldt vand. Dobbelt-håndtag vandhane fungerer godt i et traditionelt køkken ved at genskabe udseendet af periode design. Dem med en fjerdedel-vending keramisk-disk patron, der styrer vand tænd/sluk er bedre kvalitet. Et center sæt betyder håndtag og tud er tilsluttet over vasken.

Pull-Out Spray køkkenarmatur

Pull-out spray køkkenarmatur er mest efterspurgte vandhanen i køkkenet design. Fleksibel spray slange trækker for lettere vask af grøntsager og store gryder. Udtræk eller pull-downs er stilfulde mens du stadig er funktionelle. Knappen på nogle pull-outs skifte flow fra beluftet for at sprøjte. Andre træk-ud vandhaner har en magnetisk spray hoved dock, der giver mulighed for en stram pasform.

Vægmonteret køkkenarmatur

Tilsluttet en væg direkte over vasken, er en væg-monteret vandhane en type af vandhane minder om tidligere tider. En væg-monteret vandhane er forbundet til væggen direkte over køkkenvasken. Disse vandhaner giver rummet et brugerdefineret udseende og er et smart valg for perioden designede køkkener. Wall-monteret vandhane giver dig adgang til din hele køkkenbordet, gør rengøring en lettere akkord. Wall-monteret vandhane ser især godt med en bondegård vask eller et undermount køkkenvask, der har ingen forborede vandhane huller.

Puljen fyldstof køkkenarmatur

Puljen fyldstof køkkenarmatur er ideel for den entusiastiske kok. Pot-filler er en koldt vandhane installeret ud over en almindelig vandhane. Det kan monteres enten på væggen bag komfur eller på køkkenbordet tæt på brændeovnen. Med sine ekstra lange arm og svingtud, kan vandhanen fylde store Potter allerede på komfuret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com