DIY: Tyverialarmer

July 5

DIY: Tyverialarmer

Installationen koster ofte tilføjer en betydelig udgift til hjem sikringssystemer. Gør det selv-systemer ikke er normalt så involveret som kabelforbundet anlæg, men de giver et minimum af beskyttelse til din ejendom samtidig give fred i sindet, mens du er væk. Alarmerne stole på trådløse sensorer på døre og vinduer, der kan sende et signal til kontrolpanelet, når et adgangspunkt er overtrådt. Installere en DIY tyverialarm derfor kræver korrekt montering af sensorerne, panelet og alarm siren.

Instruktioner

•Sæt en sensor til hver dør og vindue i hjemmet. Hver sensor kommer i to stykker. Sig passer til rammen, mens den anden går på døren eller vinduet selv ved hjælp af en selvklæbende klæbestof. Når en dør åbnes og, de to stykker af sensoren er adskilt fra hinanden, og en sender et signal til panelet.

•Drill et hul gennem væggen hvor du ønsker den vigtigste Kontrolpanel til at være. Panelet skal være tæt nok til din hovedindgangen, som du kan nå det let når kommende hjem, men det skal også forblive ud af linjerne syn af din windows. En stikkontakt, der ikke styres af en lyskontakt bør være tæt.

•Køre den ledning til kontrolpanelet ind i væggen gennem hullet. Bore et andet hul ved siden af forretningen og trække strømkablet. Tilslut Kontrolpanel til væggen, så den dækker det første hul. Dette sker normalt med lim, men Følg instruktionerne for din bestemt system.

•Gentag proceduren for sirene, du følges for panelet ved at bore to huller i væggen, forbinder sirenen og køre wiren til en stikkontakt.

• Tilslut strøm til systemet og test til at kontrollere alt fungerer.

Tips & advarsler

  • Kontrollere sensorer regelmæssigt for at kontrollere de ikke har faldet af, og at deres batterier stadig har magt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com