DIY udendørs pejs brændkammer

April 8

Udendørs pejs kan være grand eller grotesk. Der gælder dog kun for den ydre overflade. Arbejdshest af pejsen er brændkammeret, og det er elegant enkle. Som den eneste vigtigste element i en pejs fungerer brændkammeret hovedsagelig som en kasse, hvor træ eller kul brænder.

Udendørs og indendørs pejse markant lignende

De fleste mennesker konstruere udendørs pejs på samme måde som de gør indendørs pejs. Fyrkasser er foret med særlige mursten, kaldet ildfaste sten, bygget til at modstå høj varme og direkte kontakt med flammer. Du skal kende forskellene med hensyn til lokale brand- og bygningsreglementer. Men de grundlæggende principper bag bygning et sted at hus brand stadig svarer til de indendørs og udendørs.En væsentlig forskel mellem de indendørs og udendørs er at udendørs pejs kan de naturlige elementer, i særdeleshed, regn og vind. Bob Rucker og Jim Buckley af Buckley Rumford pejs, skrive, hydraulisk indstilling ildfast mørtel er den eneste mørtel, som du skal bruge til udendørs pejse. Endnu en hydraulisk indstilling ildfast mørtel helbredelsesmetoder, bliver det vanduopløselige og syre-resistent.

Ingen standardiseret udendørs brændkammer forordninger

Der er ingen ensartet koder eller retningslinjer for opbygning af fyrkasser til udendørs pejse. Nogle kommuner har genereret love, der styrer, hvad du kan og ikke kan gøre med en udendørs pejs, og masser af variation sker inden for de eksisterende sæt af love. Som med enhver brand sikkerhedsproblem, spørge medlemmerne af virksomhedens lokale brand for vejledning. Brand embedsmænd bør være i stand til at pege dig mod specifikke bekendtgørelser, hvis der ikke er nogen, så de kan have nyttige tip til brandsikkerhed i dit område.

Lære af andres erfaringer

Rådføre sig med andre, der har indbygget udendørs pejs og lære, hvordan de har oprettet deres fyrkasser. Fyrkasser tegner i luften, og når de placeres udendørs, er underlagt vind og downdrafts på en måde, de ikke vil opleve indendørs. Prøv at overføre så meget af denne viden om placeringen af deres pejse til din ejendom. Tage konto sikkerhed samt funktion og æstetik. Ideelt set bør du indbygge brændkammeret i pejs til at maksimere varme og udsigt, samtidig minimere den fysiske indsats for nogen har brug for at øve at tendens til ilden.Stick med generelle principper for fysik og pejs konstruktion for sikkerheden. Hvis pejsen sidder på et dæk, kan det være gavnligt at positionere brændkammeret dybere i pejsen i det usandsynlige tilfælde et stykke brændende brænde falder ud på dækket.

Passende størrelser

Undgå at opbygge en meget lille brændkammer. Brændkammeret størrelse vil diktere størrelsen af andre elementer i pejsen, eksempelvis åbningen og skorsten højde. Bygge en lille brændkammer vil betyde, du bliver nødt til at hugge dit brænde i mindre stykker og tilføje mere til brændkammeret oftere at holde en brand brænder for en aften. Denne yderligere skridt kan blive nok en gene til at holde dig fra at nyde brande i din pejs.Hvis du konstruere en standard størrelse brændkammer, med den rigtige type af mursten og mørtel, har du angivet instituttet for en varig og sikker udendørs pejs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com