DIY udvendige røg boks til din gasgrill

October 9

DIY udvendige røg boks til din gasgrill

Gas grill tilbyder fordele over trækul Grill, herunder hurtigere belysning og mindre oprydning. Dog give ikke de mad udendørs røget smag, at trækul Grill gør. For at opnå denne smag, er mange gas grill udstyret med rygeren kasser, der brænder træflis. Hvis din grill ikke har en ryger boks, kan du oprette en separat én ud af standard husholdning køkken leverancer. Når du konstruere det, blot indstille boksen eksternt på det øverste riste til varme.

Instruktioner

•Åbn en kasse med tunge aluminiumsfolie og tåre ud et stykke ca 12 inches lang. Sted aluminiumsfolie fladt på et bord.

•Drej en plastik kop hovedet og centrere det på toppen af stykket alufolie. Wrap i aluminiumsfolie op og rundt om siderne af koppen og bruge dine hænder til at presse folien stramt mod cup indtil det forbliver på plads.

•Drej cup over og punktering aluminium folie tre eller fire gange ved hjælp af en gaffel til at skabe huller over åbningen af koppen.

•Drej cup på hovedet ned en gang mere og forstå det fast med den ene hånd mens fatte den lavere aluminium folie sektion med den anden. Løfte koppen for at løsrive det fra aluminiumsfolie.

•Fyld en skål halvvejs med vand og tilsæt 1-2 kopper af træflis. Sikre chips er dækket af vand og lad dem trække i mindst en time. Dræne vandet ud af skålen og læg de gennemblødt træflis i toppen af aluminiumsfolie.

•Sæt folien på toppen af grillen rist direkte i en af brænderne. Antænde grillen og drej den til den højeste varme indstilling. Orlov varmen sat til høj indtil røg kommer fra toppen af aluminiumsfolie. Derefter reducere varmen til den passende temperatur for den mad, du er madlavning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com