DIY våbenhus tag

August 19

DIY våbenhus tag

Et gør det selv-våbenhus tag vil ikke kun give dig og din familie beskyttelse fra elementerne, men det vil også gøre dig til fuldt ud at nyde brugen af din veranda. Hvis du besidder grundlæggende snedkeri færdigheder, er opbygge et våbenhus tag ikke en vanskelig projekt. Den forsigtige tilgang til planlægning dit våbenhus tag er at blande tag med stil og materialer, der anvendes på afsnittet tag placeret over verandaen.

Forberedelse

Gennemføre en gennem inspektion af den eksisterende struktur. Start med væggen hvor taget vil blive knyttet til huset. Også undersøge de nuværende våbenhus støtte bjælker og beton molerne. Beskadigede dele skal repareres korrekt for at sikre, at den ekstra vægt af det nye tag har den nødvendige støtte.

Find ud af hvad bygningsreglementer for veranda-tagkonstruktion. Mange bygningen afdelinger har specifikationer vedrørende den mindste tilladte hældning for tagene samt godkendte metoder til fastgørelse i Finans bestyrelsen til hus indramning. Overensstemmelse med minimum bygning kode krav, eller endog overstige dem. Du vil sandsynligvis nødt til at få en byggetilladelse, før du kan starte projektet DIY veranda-tag. Normalt, skal en bygning inspektør give endelig godkendelse, når arbejdet er afsluttet.

Konstruere taget

Følg den lokale bygning kode til den korrekte metode til sikring af finans bestyrelsen til hus indramning. Bestyrelsens ledger er den vandrette planke, der skal være fremstillet af mindst 2 af 6 bestyrelsen, der tjener som plade til fastgørelse af tag spær. Husk, finans bestyrelsen skal placeres lidt højere end tag støtte stråle højde for hældningen af taget.

Bruge trykimprægneret tømmer og sørg for der er lige. Ledger bestyrelsen skal være plumb og niveau for at sikre en korrekt justering af taget. Skal fugen mellem tag og huset vandtætte ved at installere Z-blinkende.

Typisk, beskæftige 4 x 4 trykimprægneret tømmer til de stillinger, som vil støtte tag. Fastgør stillinger i jorden med en hurtig-indstilling beton. Gøre diameter af beton mindst 12 inches. Bruge en tømrer niveau for at kontrollere indlæg justering. Støtte post med 2 af 4s indtil betonen hærder.

Styrke den tagkonstruktionen ved at placere 2 af 6 spær 16 inches på center. Opbygge støtte stråle, som hviler på indlæg ud af to 2-af-6 brædder. Gøre lysstrålen endnu stærkere ved at sætte et stykke af ¾ tommer krydsfiner mellem de to bestyrelser. Når du fastgør spær oven på strålen, bruge rust og korrosionsbestandig galvaniseret søm eller rustfrit stål skruer. Brug den samme slags skruer til at sikre de andre medlemmer, indramning.

Kappe tagkonstruktionen med 5/8-tommer krydsfiner eller OSB (Oriented Strand Board). Dække taget med det samme materiale, der anvendes på hus tag.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com