DIY våd barer

August 19

Våd bjælker er populært for dem der kan lide at underholde gæsterne og have cocktails. Der er mange måder at bygge din egen våde bar, og hvis du planlægger en DIY våd bar, mulighederne er uendelige. Der er et par ting at overveje før du bringe hammer og søm, og dette omfatter hvilken type materiale du vil bruge, og hvor du skal sætte bar.

Planlægningsfasen

I planlægningsfasen, beslutte hvor baren vil gå og holde i mind dig vil have nem adgang, men uden at gøre baren centrum for opmærksomhed. I stuen eller i en underholdning er område et praktisk valg. En anden ting at overveje er, hvilken type materiale du planlægger at bruge. Mahogni er en klassisk træ for en bar, men det kan være dyrt. Andre valg for top omfatter marmor, granit, skifer, eg, kirsebær, ahorn eller valnød. En anden mulighed er glas eller en flise top fremstillet af krydsfiner og små fliser. Billigere valg for base eller counter top omfatter sort melamin eller glas. Disse vil give din våde bar et moderne look uden heftig prisseddel.Designe den våde bar kræver en masse tanker og planlægning på papiret. Bruge millimeterpapir eller design software som Google SketchUp til at fuldføre denne fase. Foretage præcise målinger, så du ved, hvor meget materiale at købe, og så du er sikker på det vil passe ind i de udpegede plads.

Opbygning og installation

Når opbygning og installation af våd bar, holde det simpelt. En bar er dybest set en bordplade med en front og hylder i ryggen. Der er mange forskellige måder at sammensætte disse tre elementer. Overvej at bruge eksisterende vægge, dræn og i væg hylder som en del af din bar. Bruge robust væg ankre, forfriskende og lange indvendige skruer og søm under opførelsen. Bar skal være solidt nok til at understøtte tunge flasker. Du kan arrangere hylder nogen måde du ønsker, installere dem på de eksisterende vægge eller placere dem under baren øverst. Ved hjælp af krydsfiner er en billig måde at oprette en bar med masser af hylder, og de kan være færdige ved bælte slibning overfladen og derefter male dem med sort maling eller ved foring dem med fliser eller laminat, som du kan købe på hjem forbedring butikker.

Fritstående barer

Hvis du ønsker at bygge en mobil våd bar, installere hjul i bunden af din bar og gøre baren fritstående så hylder og forreste vægge kan fuldstændigt støtte sin vægt. Dette kan opnås ved at tilslutte bordplade til en tre-sidet base fremstillet af tre ark af melamin eller krydsfiner. Du kan installere en hylde i denne base, hvilket vil give tilføjet din støtte. Bordpladen tilføjer også sidestøtte.

Tilbehør

Andre valgmuligheder for din våde bar at overveje omfatter tilføjelse af en vask. Dette er en rigtig god idé, fordi du kan vaske briller, og udføre nogle prep arbejde i dem. Dræn kan være installeret tør uden VVS på mobile barer, men de skal have en afløb spand, hvis vasken har et afløb outlet. En anden mulighed er at tilføje døre på forsiden af våde bar, omslutter det så det ikke er umiddelbart synlige. Du kan bruge slebet krydsfiner eller melamin for døre, med standard dørhængsler og hardware.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com