DIY vægmonteret King størrelse hovedgærde

April 18

En DIY polstret King-Size hovedgærde kan hænge sikkert på væggen bag din seng med flush mounts fastgjort til væggen studs. Krydsfiner er lysere end løvtræ og lettere at håndtere. Når dækket med skum og stof og hang, gør dette hovedgærde for en komfortabel hovedgærde at læne mod for at læse eller se TV.

Instruktioner

•Klippe krydsfiner eller partikel bord til 48 inches af 80 inches. Tømmer værftet vil gøre disse nedskæringer for dig gratis eller en nominel gebyr. Ellers skæres bestyrelsen til med en stiksav. Det er bunden af hovedgærde.

•Klippe 2-tomme skum til 24 inches af 80 inches, ved hjælp af en elektrisk kniv. Brug hot lim til tillægger den øverste halvdel af hovedgærdet skum.

•Klippe quilt pladevat til 30 inches af 86 inches. Anbring dette på dit arbejdsoverflade. Vend hovedgærdet på hovedet, så skummet er centreret på batting. Trække top- og kanterne af pladevat rundt på bagsiden af hovedgærde og hæftning på plads. Vend hovedgærde, og Hæft bunden af pladevat lige under den nederste kant af skum. Trim bunden af pladevat til 1 tomme.

•Klippe møbelstof til 30 inches af 86 inches. Lægge den højre-side-down på dit arbejdsoverflade. Vend hovedgærdet hovedet og center skummet over stoffet. Trække en side omkring til den tilbage og korte engang i midten. Gentag med anden siden og top. Fortsætte med at hæfte fra center til hjørnerne. Vend hovedgærde, og Hæft nederst i stoffet lige under bunden af skum. Tryk på hæftemaskine mod skum, så hæfteklammer er lidt under kanten af skum.

•Anvend en stud finder til at finde studs i væggen bag din seng. Placer din seng mod væggen, og markere stedet en streg på væggen øverst på madrassen. Måle 24 inches over denne linje, og markere en anden linje. Den polstrede del af hovedgærdet går mellem disse linjer.

•Measure ned 6 inches fra den øverste linje på væggen studs. Sikre nederst halvdelen af en flush mount på disse steder, ved hjælp af en boremaskine og de skruer, der kommer med mount. Fastgør den øverste halvdel af mounts til hovedgærdet 6 inches fra toppen og afstand til at line med den nederste halvdel. Hold hovedgærdet mod væggen og skubbe de øverste halvdele af mounts i den nederste halvdel. Madrassen vil glide mod hovedgærde med madras lige under udfyldningen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com