DIY vægskabe

May 14

DIY vægskabe

Forvandle gamle vin kasser til attraktive opbevaring, der monteres på en væg. Restaurant, liquor butik eller loppemarked fund er en billig eller gratis storage-løsning, der ser fantastisk i ethvert rum i huset. Vintage vino kasser synes særlig hjemme i køkkenet, og du kan tilpasse bokse for at holde en samling af håndmalet plader, keramik krus, farverigt spice beholdere eller krukker af konserves. Da vintage kasser ikke er standard størrelser, tilpasse dine målinger til kasser du har og indholdet skal opbevares eller vises.

Instruktioner

•Indstil en vin kasse på et arbejdsbord eller bord så det er en lodret rektangel. Måle de elementer, du vil vise eller opbevares i dine åbne hylder og derefter beregne, hvor du vil placere to indvendige hylder. Hvis du vil lave en tallerken og krus rack, forlade omkring 12 tommers højde for lagring plader på kanten. Den første hylde går der. Din anden hylde bør gå halvvejs mellem den første hylde og toppen af skabet, med plads til en halv krus på hver hylde. Markere målinger med blyant på indersiden af kassen.

•Carefully fjerne både korte sidepaneler (enderne) fra en ekstra kasse, ideelt set en samme størrelse og træ som den vigtigste skab kasse. Bruge tynde negle eller korte skruer til at fastgøre en frankeret kasse ende (et panel med navnet på en vingård, brændt ind i det) i de vigtigste pakkasse som den første hylde. Placer den skrevne side op og være sikker på det niveau og matcher de mærker du målt.

•Klippe længder af dyvel passer mellem stemplet hylden og bunden af kassen, omkring 12-inches længe hver. Skåret så mange som vil passe ind, afstand mellem dem en tomme fra hinanden. Derefter skæres det samme antal 1,5-tommer længder af dyvel. Søm længere dyvler i sted omkring en tredjedel i fra bagsiden af kasse. Søm de korte stykker nøjagtigt i hvert dyvel, om ½-tommer i fra den forreste kant af bunden af kassen. Disse er skinnerne, der vil holde pladerne. Let sand nogen ru kanter.

•Sæt anden enden panel som den anden hylde om halvvejs mellem stemplet hylden og toppen af kassen. Halvdelen af krus vil passe på denne hylde og halvdelen vil passe på stemplet hylden under den. For ekstra støtte, bruge to korte vinkel seler under denne hylde mod bagsiden af kasse. Være sikker på de er niveau; hvile panelet på dem og fastgøre den til seler med små skruer. Derefter skrue eller søm hylde på plads udefra, som du gjorde for den nederste hylde.

•Sæt kasse på væggen sikkert, top og bund, ved hjælp af passende væg monteringsdele til din væg type. Skub pladerne i racket og placere krus på hylderne.

Tips & advarsler

  • For generel opbevaring, kan gamle træ kasser simpelthen fastgøres, som det er, på væggen som hængende skabene. Montere dem én ad gangen eller i grupper. Hvis de vil holde tunge emner som kogebøger eller gryder, Sørg for de er godt sikret til væggen studs bag drywall eller gips.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com