DIY værktøj Rack ideer

October 1

DIY værktøj Rack ideer

Uanset om du anser dig selv en kreativ, gør det selv-type eller blot foretrækker at genbruge husholdning materialer i stedet for at føje til deponeringsanlæg, kombinere håndværk og handiness i et nyttigt projekt af en DIY værktøj rack. Brug værktøj stativer i din garage til at organisere forsyninger fra den mindste bolt og spændeskive til store håndværktøj eller hænge dem på væggen for at holde varer væk fra gulvet og væk fra mindre børn. En anden fordel er, at værktøjet stativer holde bagværk på displayet ret i din linje af synet for at lette organiseringen.

Curbside kreationer

Forbedre effektiviteten af din garage operationer uden at bruge mange penge på en store-købte værktøj rack af scanning af kantsten på skidt dag eller til dit eget hus på udkig efter inspiration. Hold øje for emner som aflagte hegn, demonteres Krybber, indersiden af en opvaskemaskine eller en smed-lager skab organisation system for handy værktøj rack dele. Efter redning noget fra kantstenen, rengøre og desinficere den uden for dit hjem. Til montering på væg, bore gennem materiale om muligt; ellers, kroge og beslag vil sandsynligvis gøre tricket. Når rack, selv er installeret, skal du maksimere sit potentiale ved at koble på små kurve til at holde små værktøjer og tilføje ruller eller kroge til at holde alt sorteret og udstillet.

Vin indehaveren

Hvis prisen på vin er gået for højt eller du finde dig selv nyder andre former for spiritus, ikke smide ud din gamle vinholder. Genbruge det i en handy værktøj rack med bare et par hurtige ændringer. Sprøjte vin rack med en aerosol farve til at matche din garage; efter tørring, tillægger filt eller tynde plader af opslagstavlen foring hver ring til form cubbies. Holde super lim på side for at sikre materiale på plads og holder det hurtigt når heftig værktøjer som hammere og elektriske skruetrækkere overtage deres nye hjem. Hænge vin stativer på din garage væg med nogle negle og billede indehavere sikring toppe og nederste trin af rack til at holde værktøjer fra gulvet og workbench og gøre dem nemme at få fat i hurtigt.

Frugt kasser

Chancerne er, hvis du indtaster en købmand omkring juletid, en bunke af saftige lyse orange klementiner har mødt dig i afsnittet frugt. Klementiner er i sæson omkring vinterferien og kommer pakket i lys træ kasser. Hvis din familie går igennem et par kasser af klementiner, sætte de ord, at du vil kasser, før de ramte de genanvendelse bin. Kasserne er ufærdige, splintery træ, så sand og bejdse dem for en poleret look. Afhængigt af antallet af kasser du har indsamlet (venner og familiemedlemmer kan være åben for at holde dem for dig.), placere dem i en lodret linje på en af din garage vægge ved hjælp af en boremaskine og ankre for at holde dem på plads. Start et par fod fra jorden for at undgå at bøje, og bruge en lineal eller laser niveau for at holde dem i linje. Kasserne vil holde små genstande, såsom søm, skruer, kabelbindere og tape ruller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com