DIY vand Generator

April 9

Som enhver, der nogensinde har været udsat for gennem en varm, solrig, fugtigt dag kan fortælle dig, vil fugt kondensere på siden af et glas køligt væske, selvom det er under en paraply. Hvis du ønsker at bygge din egen vand generator, den mest tilgængelige strømkilde, du kan bruge er solen, og den største kilde til fugt er atmosfæren. Alt du skal gøre er at sørge for der er en mørk overflade, at fugt kan kondensere og sørg for at overfladen er udsat for solens varme så meget som muligt.

Instruktioner

•Walk omkring siden af dit hjem, har de fleste eksponering for solen mens du holder et kompas, således at "Øst" er i overensstemmelse med din kørselsretning. Stop når kompasnålen, som altid peger mod nord, er i en ret vinkel - 90 grader - i retning du er på vej.

•Kontroller fire 24-tommer lange træ indsatserne i jorden i form af et kvadrat, der er omkring 24 inches længe på side hver. Stræk to hjørner af en sort, plast Papirkurv taske mellem to tilstødende stakes og Hæft disse to hjørner til toppen af de to stakes. Strække Papirkurv taske til de andre to stakes, således at midten af posen er omkring 2 inches lavere end kanterne af posen. Hæft taske til toppen af indsatserne.

•Sæt en sten i midten af plast Papirkurv taske. Sted en ren, Tom krukke under papirkurven posen så mundingen af krukken er centreret under midten af papirkurv taske, der hængende under vægten af stenen.

•Wait for solen at opvarme oversiden af sort plasticpose. Varmen vil medføre fugt at kondensere ud af atmosfæren på den køligere undersiden af posen, hvor det vil løbe til byens vejede taske og drop i krukken.

•Tag krukken når det fyldes med vand og erstatte det med en tom krukke.

Tips & advarsler

  • Placere stadig på "east-west" solsiden af dit hjem giver den længste eksponering for solen hele dagen.
  • Du kan variere afstanden mellem stakes at rumme fuld størrelsen af papirkurv taske. Dette giver dig en større opvarmet område og gør kondens ophobes hurtigere.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com