DIY vandtæt dæk

May 6

Uanset om dine dæk er år gammel eller helt nye ligegyldigt--er imprægnering dine dæk afgørende i tilføje holdbarhed og glans til din foretrukne udenfor tilholdssted. Gør det selv er enkel, hurtig og billig. Vandtætning processen består af tre dele: rengøring, program- og vedligeholdelsesfunktioner, ifølge alle hænder på dæk. Alle af dem arbejde sammen for at danne en fejl-proof tilgang til dæk pleje. Rengøring gør den vandtæt ansøgning proces meget lettere, og vedligeholdelse bevarer den imprægnering flydende for kommende år.

Rengøring

Rengøring din dæk, uanset om det har år af snavs og snavs oprustning eller uger af støv og overflade snavs, er en væsentlig del fordi det forbereder træ til at absorbere ordentligt imprægneringsspray, ifølge alle hænder på dæk. Manglende evne til at rense dækket før fugtisolering vil resultere i en klæbrig, ujævn overflade gør den imprægneringsspray ineffektive. Efter fejer stick, blade og overflade støv fra dæk, anvende en træ rengøring flydende--normalt i en sprayflaske - som du kan finde på de fleste isenkræmmere. Hvis det er tilgængeligt, bland væsken med vand i en højtryksrenser. Højtryksrenseren vil trænge ind i vanskelige pletter og snavs og holder dig fra at skulle skrubbe på dine hænder og knæ. Hvis du overskrider 1.200 per square inch indstilling på en højtryksrenser, kan du beskadige træet, så holde det i tankerne. Hvis du ikke har en højtryksrenser, skal du blot følge anvisningerne på bagsiden af flaske af træ renere. Når du har jævnt og grundigt renset hele dæk, er du klar til at vandtæt.

Ansøgning

Før du begynder at sætte noget på dine dæk, dække enhver omgivende planter med plastik så de imprægneringsspray ikke skade dem. Der er snesevis af typer af waterproofers, såsom pletter, nuancer og klar, der kun er beregnet til vandtæt frakker, som alle kan findes på de fleste isenkræmmere. Disse væsker udfører en række funktioner: sun proofing, imprægnering, farve og træ bevaring og meget mere. Du kan anvende din sealer valg med en rulle, pensel eller sprøjte. Sprøjten er den mest effektive og dækker overflader bedst, men en masse væske er spildt, hvis du bruger en sprøjte. For at spare penge, bruge en rulle og/eller pensel. Anvender et jævnt lag over hele dæk og lad tørre. De fleste klart frakker kræver kun en frakke, men en plet eller tonfarve muligvis mere end én, afhængigt af farven du prøver at opnå. Sørg for at rengøre din pensler, ruller og sprøjter umiddelbart efter gør jobbet fordi imprægnering væske er vanskelig at fjerne, hvis ikke gjort straks.

Vedligeholdelse

For at gøre mest muligt ud af din vandtætning job, er mindre vedligeholdelsesopgaver afgørende. For dæk, der tjener som forum for masser af fester og måltider, kan spot rengøring være nødvendigt. Ren spild straks at undgå ants og termitter. Der er ingen grund til at rense hele bunken, men skrubbe spild og pletter, som de kommer er ekstremt gavnligt at bevare vandtætning jobbet på dine dæk. Grundigt fejer når hver uge eller to er også en fantastisk måde at holde dine dæk ser stor og reducere slitage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com