DIY Vanity enheder

July 7

DIY Vanity enheder

Installere en forfængelighed enhed er et projekt, som den gennemsnitlige DIY-is kan fuldføre forholdsvis let. Før du starter projektet, tage hensyn til typen af forfængelighed enhed, du vil installere. Du skal overveje den plads, du har til rådighed og derefter sammenligne det med hvad der findes på markedet. Når du er remodeling en eksisterende badeværelse, er du begrænset til den plads, du har til rådighed, medmindre du omstrukturering i rummet.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til badeværelset. Afbryd rørene til eksisterende vask enheden ved hjælp af rørtang, herunder forsyningslinjerne og afløb. Fjern skruer som kan være at sikre de eksisterende forfængelighed enhed ved hjælp af en skruetrækker, hvis de findes. Fjern den eksisterende forfængelighed enhed fra badeværelset.

•Undersøg de eksisterende forsyningslinjer være sikker på, at de er i god stand, før du installerer en ny forfængelighed enhed. Fjerne og erstatte eventuelle beskadigede forsyningslinjer. Indstil den nye forfængelighed enhed på plads i badeværelset. Kontrollere enhed for at være sikker på det er niveau side til side og front-to-back. Bruge shims som nødvendigt ved at indsætte dem under forfængelighed enhed til at gøre det niveau.

•Beskyttelseshætte til at klikke overskydende off shims af scoring dem med en hobbykniv og derefter løfte dem op til rent bryde dem. Sikre enhed til gulv og væg ved hjælp af L-beslag og træskruer. Indstil vasken enhed på toppen af forfængelighed. Installer den nye vask vandhane ifølge producentens anvisninger for din særlige valg.

• Tilslut vandforsyningen linjer til den nye vasken ved hjælp af rørtang. Tilslutte afløbet til vasken enhed ved hjælp af rørtang. Drej på badeværelse vandforsyning. Kontrollere rørene for utætheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com