DIY Vase

September 23

DIY Vase

Oprette dit eget design på en vase til at oprette en dekoration, der passer perfekt med dit hjems indretning er et godt projekt til en regnvejrsdag. Gør det selv-projekter kan også være en god måde at holde ældre børn fra kedsomhed, der ofte ledsager en regnvejrsdag. Uanset om dit hjems indretning læner sig mod den elegante eller det kitschede, er du sikker på at finde, at din håndlavet vase bliver et knudepunkt i det rum, hvor det er placeret.

Instruktioner

•Wash din vaser eller glas flasker ved hjælp af en mild skålen vaske; Sørg for at du effektivt fjerne enhver fast på prisskilte eller papiretiketter. Skyl din vaser for at fjerne alle sæberester. Før man går videre til det næste trin i dit projekt, tillade dine glas vaser eller flasker til luft tørre helt på et fad-tørring rack eller håndklæde.

•Lay avis ned på dit arbejdsoverflade; være sikker på, at du arbejder enten udendørs eller i et godt ventileret rum. Arbejder på dette projekt udenfor på en workbench er ideel, fordi du har godt ventileret rum og vil være i stand til at sikre, at det radioaktive nedfald fra spraymaling ikke påvirker dit køkken vægge eller tællere.

•Vælg spraymaling, der er egnet til brug på glas. Mens størstedelen af kvalitet spray maling vil være ideel til din spray maleri projekt, er det tilrådeligt at kontrollere, at din valgte maling vil give den finish, der du leder efter. Udvælge dine ønskede spray maling farve og omhyggeligt sprøjt et jævnt lag af din maling over overfladen af glasflaske eller vase.

•Tillad først lag maling til helt tørt, før du fortsætter med din næste frakke. Dit projekt kan kræve flere frakker, afhængigt af glasoverfladen. For eksempel, vil en glas vase, der har en ru overflade kræve yderligere lag til at sikre, at alle de krinkelkroge er belagt med spraymaling.

•Tillad alle dine malede glas vaser eller flasker til tørre grundigt og derefter placere et udvalg af friske afskårne eller silke blomster ind i dem. Sæt dem i nærheden af dit hjem for at bringe en smule farve og foråret dynamik i en ellers farveløs område i dit hjem.

Tips & advarsler

  • Eksperimentere med forskellige farver og tekstureret spray maling. En blank spraymaling kan være din ideelle valg; imidlertid ikke rabat den elegance, der en flad farve kan bringe til din stykker.
  • Sprøjtemaling, der har glitter i dem kan tilføje et ekstra lag af glitz til dit glas vaser. Hvis du vil bruge faser som centerpieces på en elegant aften affære, kan små fyrfadslys placeret ved siden af dem hjælpe dem gnistre.
  • Hvis du har åndedrætsproblemer, overveje at bruge en beskyttende vejrtrækning maske, når du bruger spray maling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com