DIY vinbar reol

July 31

DIY vinbar reol

Hvis du elsker en god cognac med din læsning fornøjelse, er en reol bar perfekt til dit bibliotek. Selv hvis du bare har brug for et sted at opbevare alle dine cocktail udstyr, kommer en reol allerede parat til at holde masser af tunge genstande. Bogreoler har også masser af lagerplads, giver dig mulighed for at vise dine foretrukne champagne fløjter og dekorative flasker af Crown Royal og protektor tequila. Alle eventuelle reol behov er et par ændringer til at gå fra klasseværelset til festlokalet.

Instruktioner

•Fjern alle hylder fra reolen og sprede dem ud på jorden. Spraymaling hele reolen, herunder hylder med plastic spray maling. Denne slags maling er lavet til at holde sig til meget glatte overflader, så det vil arbejde på træ og laminerede spånplader. Gøre det muligt malingen til at tørre natten over.

•Skru op til tre wire glas indehavere til undersiden af toppen af reolen. Disse wire stativer er tilgængelige på de fleste isenkræmmere. De har rækker af ledninger, der holder de afbrændte bunde af dobbeltskaft cocktail glas.

•Skub fire små, plast bevægelige beslag i hullerne langs indersiden af bogreolen positionering dem omkring en mund under wire glas indehavere. Reoler med flytbare hylder har som regel lille plastik pind beslag, som passer ind i forborede huller på den indvendige side af sagen.

•Skub en hylde på plads omkring 1 fod under wire glas indehavere, på toppen af parenteser. Dette bør forlade nok plads til at placere tumblere, glas kaffe krus og lowball glassene lige under stilk og fod.

•Tryk på fire mini tap lys på plads under den første hylde. Disse hvælvet lille lys har selvklæbende backs, der vil holde sig til de fleste overflader. De vil give lys, når du foretager din drinks.

•Skub et andet sæt af beslag og en anden hylde på plads omkring 1 fod under først. Anbring alle din cocktail gør forsyninger på den anden hylde. Dette omfatter shakers, blækspruttepilke, kopper fuld af omrørere, vin karafler og endda en drink blande guide.

•Sæt sæt et tredje af beslag og en tredje hylde omkring 12 inches under andet. Skub en vinflaske holder på en halvdel af denne hylde og placere alle dine spiritus og kornalkohol på anden halvdelen af hylden. Dette sætter alkohol inden for rækkevidde. Du kan mikse på den anden hylde og få alle dine forsyninger fra den første og den tredje.

•Sæt to dekorative barstole i det åbne rum i bunden af din hylde. Hvis din reol er meget høj, kan du slippe af sted med afføring ca. 3 fod høje. Hvis den ' tilfælde er kortere, fylde rummet med din favorit tomes eller dekorativt arrangeret malt drikke flasker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com