DIY vind Generator ramme

April 4

Montering drevet vindgenerator derhjemme er en kompliceret proces. Når du har møllen samles for at oprette forbindelse til en DC-motor, savn jer skønt en base eller ramme af en slags til at støtte din motor og klinge system. Rammen bør tillade vindmøllen at dreje i vinden for maksimal effektivitet og være af materialer og design, der giver mulighed for din særlige placering og oprette. Du kan opbygge en roterende turbine ramme ud af nemt for at finde materialer.

Instruktioner

•House DC motor i en passende længde af 6 tommer diameter pipe for din valgte motor. Sørg for, at motoren er sikker i røret og vil ikke flytte rundt. Aksel motor skal komme igennem på den forreste ende. Forsegle den modsatte ende og bore en passende størrelse og placeret hul for at lade motor ledningsføring forlade skabet.

•Monter en drejelig beslag til bunden af DC motor kabinet. Beslaget tillader vindmøllen at dreje og punkt ind i vinden. En enkel løsning til swivel beslaget er at bruge et hjul fra en gammel kontorstol. Fjern hjulet og skære det ned til

passe din samling. Når beslaget er monteret i kabinettet, er det en god idé at svejse et lille rør, der kommer fra beslag til at vedhæfte til din vigtigste tårn pole.

•Klippe en hale rør til din vindmølle forsamling af 3 tommer diameter PVC eller aluminium rør. Din hale rør skal være mellem 3 og 4 fødder. Svejse eller bruge epoxy til at anbringe hale rør til motorhuset. Hak enden af røret til at acceptere en halefinnen. Skære en fin til halen røret ud af et stykke krydsfiner eller tynd metal. Svejse eller bolt det til indskåret enden af udstødningsrøret. Hvis du bruger krydsfiner, pels det med UV guard maling for at beskytte det mod forringelse.

•Construct en base tårn til din motor boliger. Gamle TV antenne tårne eller på tagterrassen inventar arbejde stor for dette formål samt gamle satellit TV ophæng. Hvis du skal bygge din egen tårn til din vindmølle, virker en simpel 3 tommer diameter jern rør godt. Hvis det er jorden baseret i stedet monteret på et tag, ønskede et rør mellem 10 og 12 fod høj og let at støtte på jorden med beton. Dit tårn skal være i stand til at støtte møllen selv i kraftig vind, så styrke det med ekstra diagonal rør, kæde eller wire, hvis nødvendigt. Din tower rør bør have en mindre aksel svejset på toppen, som vil være den rigtige pasform til din swivel montering på basis af DC motor boliger.

•Sæt turbineblade til DC motor og køre ledninger fra motor til jorden. Gemme nok ekstra længde for at nå din charge controller og batteri bank. Afhængigt af dit niveau med værktøjer, kan du køre ledninger inde i stål tårn røret eller udenfor. Vedhæfte en længde af bungee ledningen fra hale rør til lodret tårn rør. Denne bungee vil tillade vindmølle til at rotere i vinden, men holde det fra at fuldføre cirkler, der vil skade din elektriske ledninger. Din vindmølle er klar til brug.

Tips & advarsler

  • Sikre lodret tårn røret fast til en tagterrasse eller til jorden med beton. Undlad at bruge vindmøllen i en bevægelig base som en spand fyldt med beton eller sten eller en paraplystativ.
  • Sørg for at bungee ledningen forhindrer møllen fra roterende forbi 180 grader i begge retninger. Hvis vindmøllen roterer i komplet kredse vil det i sidste ende rip ledninger fra DC-motor.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com