DIY vindeltrappe som plads og Cost Saver

December 17

Udviklingen i materiale holdbarhed har gjort vindeltrappe DIY kits populære på grund af den lille plads de indtager, deres funktionalitet og deres relativt lave omkostninger i forhold til skræddersyede spiral trapper. De kommer i flere standardstørrelser, i en række forskellige materialer, farver og typografier til dine udsmykning og budget behov. En DIY vindeltrappe gør en fremragende hjem forbedring weekend projekt, og med hjælp fra en assistent, kan du installere det i ca en dag ved hjælp af et par fælles værktøjer. Denne fremgangsmåde gælder for et andet gulv med en åbning klar og en struktur, der tilbyder en måde at sikkert sikre trappen.

Instruktioner

•Measure den lodrette afstand mellem den øverste og nederste etage, hvor du vil installere vindeltrappe, ved hjælp af en plumb linje og målebånd. Mål diameteren af--fra side til side--tilgængelig for din trappe med målebåndet plads. Sørg for din trappe vil være mindst 2 inches væk fra den nærmeste væg efter installation. Brug disse målinger til at købe den korrekte spiral trappe kit til dit hjem eller bygning.

•Locate det punkt, hvor trappen center pole vil blive placeret på den nederste etage. Placer center-pole stål monteringsplade, der fulgte med din kit på dette punkt og brug en blyant til at spore monteringshullerne du nødt til at gøre til at fastgøre stålplade til gulvet. Bore stålpladen monteringshuller ved hjælp af en boremaskine og den passende bit for den sal du har. Indsæt plastik ankre, der fulgte med din kit i monteringshullerne, så spænd stålplade til gulvet med en skralde og bruge de monteringsskruer, der fulgte med din kit-stikket.

•Anbring center pole i stål monteringsplade.

•Slip først riser og slidbane over center pole, i nævnte rækkefølge, med hjælp fra en assistent. Gøre en pilot hole(s) på gulvet, hvis nødvendigt, ved hjælp af elektriske bore og fastgøre disse komponenter med den hardware, der fulgte med din kit, ved hjælp af ratchet og socket. Glide de resterende risers og slidbaner, skiftevis, på center pole og sikre dem struktur ved hjælp af ratchet og socket.

•Anbring landing plade over den øvre ende af center pole. Brug en plan til at placere pladen følge det øverste etage. Med hjælp fra din assistent, placere plade til monteringsbeslag mod undersiden af pladen og overfladen du vil vedlægge plade til og spore beslaget monteringshuller med blyanten. Bore monteringshullerne ved hjælp af en boremaskine og den passende bit til overfladen. Indsæt plastik ankre i hullerne og sikre pladen ved hjælp af ratchet og socket.

•Installer balustraden og fastgøre den til strukturen ved hjælp af installation hardware, der fulgte med din kit, ratchet og socket.

•Sæt den Håndliste, der fulgte med din kit over balustre og Fastgør det med skruer med din kit.

•Installer nogen andre monteringsbeslag, der fulgte med din vindeltrappe kit til at hjælpe med at sikre den øvre ende af center pole til anden sal. Normalt skal du knytte to eller flere parenteser mellem landing plade og øverste etage og/eller væg, afhængigt af din særlige kit. Bruge boremaskine, ratchet og socket til at hjælpe med at løse strukturen sikkert på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com