DIY vindue gesims uden træ

July 31

DIY vindue gesims uden træ

Et vindue gesims tilføjer et skræddersyet, ryddelige og klassisk top behandling til et vindue. Det dækker grimme gardiner hardware eller skjuler den top jernbane af persienner. Traditionelt lavet af træ, kan disse tre-sidet kasser også konstrueres af Ark styren isolering bruges i hjemmet byggeri. Styren er usædvanligt let, nemt at skære med en lige kant og hobbykniv, kan være limet sammen og er billigere end et træ kasse.

Instruktioner

•Measure bredden af området, der dækkes. Tilføje et minimum af 2 inches på hver side til at dække draperier stang, eksisterende vindue behandlinger, eller at udvide forbi vinduesrammen.

•Measure dybde på området til at dække, eller "returnere," som er måling fra væggen på forsiden af noget eksisterende vindue behandlinger i åben position. Tilføj 2 inches til dette nummer. Hvis der ikke er noget eksisterende vindue behandlinger, er et minimum af 4 inches.

•Indstil længden af det færdige gesims.

•Saml de krævede stykker, som omfatter to ende returnerer, forreste flade stykke og bestyrelsens støv, som er toppen af gesims. De forreste og sidst returnerer tillægger støv bestyrelsen langs deres øverste kanter. Støv bestyrelse sidder bag fronten og slutningen tilbagevenden stykker til at skabe en 3-sidet æske.

•Calculate og optage cut målinger af brikkerne. Medtages i beregningerne bestemmelse for tykkelsen af materialet. De krævede færdige målinger er målinger af indersiden af gesims. For eksempel, hvis bredde skal være 60 inches og styren er 1-tomme tyk, skal ansigt stykke skæres 62 inches lang. Tilbagevenden endestykker vil blive knyttet til den forreste stykke bag den udvendige kant, derved bruger 1 tomme af ansigt board på hver kant. Skåret i stykker ved hjælp af en lige kant og hobbykniv. Skære hele vejen igennem styren med en pass af kniv til en jævn kant.

•Anbring den forreste flade stykke på arbejdsbord, med én lang kant mod dig. Anvende lim til en langside af støv board. Placer støv bestyrelsen stykke på en 90 graders vinkel til forstykket, matcher den øverste kant af forsiden stykke med toppen af sidekanten af støv board. I tværsnit danner de to stykker en "Larsen" Skubbe lange lige benene igennem, i en vinkel, at holde de to sektioner på plads mens lim sæt.

•Applicer lim til toppen og forreste kant af hver ende afkast, og Placer dem på plads for enden af bestyrelsens ansigt. De lægger under bestyrelsens støv og bag bestyrelsens ansigt. Justere alle kanter og tryk lige stifter gennem for at holde på plads mens limen sætter.

•Paint inde i boksen gesims med latex eller spray maling eller lim stof på plads.

•Sno eller dækning uden for boksen med den valgte stof, vedhæfter det til boksen gesims med twist stifter eller to-sidet tæppe tape.

•Installer boksen ved hjælp af vinkelparenteser skruet fast til væggen. Bruge et beslag hver 18 inches. Anvend 2-sidet tæppe tape til toppen af parenteser, og Placer gesims på beslagene. Anvende en stribe af hvide gaffatape på tværs af hvert beslag, på indersiden af boksen til at fastgøre den på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com