DIY vindue godt

March 16

Et gør det selv (DIY) vindue er godt en nødvendighed, hvis du beslutter dig at installere en kælder vindue, som er under jordoverfladen, fordi det forhindrer jorden fra at falde i åbningen omkring vinduet. Før du starter dette projekt, er det bydende nødvendigt, at du taler med en lokal bygning inspektør, da der kan være særlige koder vedrørende fasteners, vinduesstørrelse og opskæring i foundation væg. Mange jurisdiktioner kræver også, at opnå byggetilladelse før du starter denne type projekt.

Udgravning

Skovl ud af hullet eller bruge en rendegraver til at skabe den nødvendige åbning. Brønden skal være centreret på tværs af vinduet. Se vejledning til retningen for dimensionen af hullet. Generelt, en standard-størrelse kælderen vindue bestående af 5 kvadratfod kræver ca en 4-mund bred åbning, der stikker, minimum 36-inches fra foundation væg. Grave dybde af hul et maksimum på 44-inches fra gulvet i brønden til overfladen af jorden. Dybden bør være 6 til 7 inches under vindueskarmen.

Hvis brønden er dybere end 44-inches, og vinduet vil blive brugt til udgang, installere et skridt. Betonblokke kan bruges til at danne skridt, men sørg for, at vinduet ikke blokeres. En anden mulighed er at installere en stige.

Installere vinduet

Skær rå åbning for vinduet.25 til.50 inches bredere end de udvendige dimensioner til vinduet eller anvisninger produkt. For eksempel, kan vindue retningslinjer kræve at installere 2-tommer af 8-tommer trykimprægneret indramning omkring åbningen, så du bliver nødt til at indarbejde dine målinger tykkelsen af brædderne. Bruge en beton nedrivning sav, når der skæres ind i en mur, murværk.

Sørg for at du bære øjenbeskyttelse og dække op, fordi så vil skabe en enorm mængde af støv. Også, du muligvis skal installere en stål linser på toppen af hulrummet, som yder støtte til vægsektion over åbningen for bredere windows eller hvis der er gulv strøer vinkelret på pladsen. Kontroller, at vinduet er jævn og lige. Brug træ shims som nødvendigt før sikring vinduet på plads.

Installere afløb & gulv

For at sikre, at regn brug vand afløb korrekt, 6 tommer rør til at tappe foundation drain system til at give passende afløb for godt. Dække afløbsrør med omkring 12-inches af.50-tommers diameter klipper. Sted omkring 3 inches selvfølgelig klipper langs foundation væg og skråner klipper mod vinduet godt 1 tommer per fod.

Indstilling i vinduet godt

Centrere vinduet godt omkring 3 inches over jorden. I bunden af brønden bør være omkring 8 inches under vindueskarmen, men mindst 2 inches off gulvet i brønden. Sikker flanger af godt fundament væggen med passende fastenerne. Bor den pilot hul for fastenerne. Når du monterer en murværk væggen, skal du installere fastenerne i mørtelfuger når det er muligt. Dette vil forhindre opdeling af mursten eller beton blokke.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com