DIY vinduesskodder bruger falsning skab døre

July 4

DIY vinduesskodder bruger falsning skab døre

Håndlavede skodder kan oprettes i en række forskellige måder, eliminerer behovet for at købe præfabrikerede ones. Genanvendelse falsning skab døre er én løsning. Disse døre er perfekte til høje vinduer, og de kan være skåret til at passe mindre vinduer så godt. Dette projekt kan være afsluttet i et par timer eller en over løbet af et par dage, afhængigt af niveauet af detaljer og installationsprocessen. Skodder kan blive lukket, hvis nødvendigt.

Instruktioner

•Fjern den gamle skab døre fra skab udlæg ved at skrue nogen forbinder parentes. Fastsættes på fritstående skab døre på et arbejdsoverflade og fjerne hængsler, beslag eller knapper. Måle længden af dørene. Hold denne måling op til de udvendige sider af vinduet og bestemme hvis du skal justere døren størrelse. Fortsæt til trin 4, hvis den aktuelle dør størrelse er brugbar; ellers justere dør størrelse med følgende trin.

•Indstil den ønskede længde af lukkeren og skrive det. Måle denne længde fra toppen af skabet døren ned og Markér positionen. Skåret ud af solid bestyrelsen i bunden af døren, under lameller. Hold fast bestyrelsen fladt på skabet døren med sin nederste kant selv med den markante position. Gør et mærke på døren, ved hjælp af toppen af solid bestyrelsen som en guide.

•Klippe langs den anden mark med en sav. Hold den skåret kant bestyrelsens bunden op mod den skåret kant af døren og bore to huller gennem bunden af bunden bestyrelsen og i de skåret kant af døren. Anvende trælim på en af de overskårne overflader. Vedhæfte bestyrelser samt 5-tommer træ skruer. Tillade fire timer for lim til at indstille.

•Paint eller pletten dør ved hjælp af tynde, selv slagtilfælde og holde alle streger i samme retning. Giver mulighed for fire timer efter den første frakke til tørre og derefter anvende en anden frakke. Tillade fire timer for den anden frakke til tørre og derefter anvende en frakke af fugemasse. Påfør tre samlede lag af fugemasse efter samme procedure og derefter lade døren tørre natten før du installerer den.

•Anbring dør på den udvendige rude og efterlader 1/2 tommer mellem døren og vinduesrammen. Position to all-weather hængsler jævnt mod døren og muren af huset. Mark placeringen af skruehullerne hængsel på døren og muren. Fjern døren og bore huller gennem hver af markeringerne. Vedhæfte hængslerne til døren og væg ved hjælp af 3-tommer galvaniserede skruer til væg og 1-tommer galvaniserede skruer for døren. Gentag for andre dør.

•Åbn døren og holdning en lille eyehook i bunden af døren. Skru eyehook i, indtil øjnene er plan med overfladen af træet. Placer en drejelig krog på væggen ved siden af eyehook, så krogen kan fange i eyehook. Skru den drejelig krog ind i væggen på denne holdning. Gentag processen på toppen af døren.

•Sæt en krog til bunden af den modsatte dør, og en eyehook på væggen ved siden af krogen. Gentag dette for toppen af døren, således at dørene kan hægte sig sammen når lukket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com