DIY VVS skab Flange Problem

August 22

En bred vifte af tilgange kan afhjælpe en DIY VVS skab flange problem. Først, foretage fejlfinding af problemet med at bestemme den korrekte løsning. Hvis toilettet er utæt eller løs, men du kan ikke stramme boltene, er det nok indlysende, at der er et problem med forbindelsen til den closet flange. Du kan også opleve et problem med den closet flange, når du går til at erstatte et gammelt toilet eksisterende toilet og en inspektion viser et problem.

Flange reparation Tips

Et af de mest almindelige VVS skab flange problemer er en brudt flange plade. Pausen forekommer normalt i del af flangen hvor bolte skal nøglen til position på flange. Du dybest set har to indstillinger: erstatte brudt flange med en helt ny støbejern eller PVC flange. Men lettere reparationsmuligheder er tilgængelige. For eksempel, hvis pausen er ikke så slemt, kan du indsætte en rustfri plade mellem den ødelagte del af flangen og gulv.

Fjerne alle fliser eller andet underflooring materiale nødvendigt. Manøvrere kurve-formet reparation plade til stilling under flange. Reparation plade spænder over pausen. Skabet bolt nøgler i sprækken, som det ville med en regelmæssig toilet flange. Når du installerer toilettet, skaber processen med stramme bolten den nødvendige kraft til at sikre reparation rustfrit stålplade.

Du kan også vedhæfte en skab flange ring oven på den gamle flange. Dybest set, line op åbning for bolte på den nye flange med slots på de eksisterende flange. Sikre den nye flange ring på gulvet gennem monteringshullerne.

Støbejern flanger, der ikke kan repareres, skal du installere en plastik Jørgensen-Tech flange. Et J-Tech flange er en plastik indsætte, der passer ind i åbningen af den beskadigede flange. Stramme tre eller fire skruer for at skabe en vandtæt forsegling.

En anden fælles DIY VVS skab flange problem opstår når flange er lavere end det færdige gulv. Dette sker rutinemæssigt som følge af modellering og keramiske fliser eller nogle andre gulv finish er installeret og flange er ikke over den nye færdige gulv. Du kan løse dette snag, bruge skab flange extendere. Typisk, en extender kit leveres i tykkelser af ¼, ½ eller ¾ tommer. Mange forlængere har indbygget pakninger og hvert kit indeholder ordet monteringsskruer. Du kan bruge forskellige størrelser sammen.

Når et skab flange er for høj, kan du sætte et toilet gulv plade på plads. Jobbet indebærer fjernelse af toilettet, rengøring flange, caulking toilet flange med lim eller voks segl, installere en ny voks ring på bunden af toilettet og udskifte toilettet. Du kan også fjerne flange, skære rør ned til den korrekte størrelse og geninstallere den closet flange.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com